Walking Too Fast (2009) - 7/10
Dobra triler-drama koja podsjeća na The Lives of Others ali ide malo drukčijom rutom. Pomalo apstraktan film, no solidno izveden.
Hard Boiled (1992) - 9/10
John Woo na vrhuncu. Akcija je prezabavna i konstantna, a Chow Yun Fat totalna faca.
Caught In Time (2020) - 7/10
Kineski krimi-triler sa klasičnom cops-vs-robbers premisom. Ništa mindblowing ali da se pogledati.
The Exam *2011) - 6/10
Mađarski povijesni špijunski triler koji se odvija na samo par lokacija. Neloše, no falilo mi je napetosti i zanimljivijih likova.
Sator (2019) - 6/10
Niskobudžetni horor kojeg je gotovo cijelog stvorio jedan tip kroz 6 godina. Dosta velik pothvat koji se nije posve isplatio, ali radi toga se može progledati kroz prste nekim propustima. Atmosfera je uspješno jeziva, a sam film tako-tako, previše je konfuzan i nedorečen.
The Killer (1989) - 8/10
Hard Boiled me potaknuo na rewatch drugih Wooovih filmova. Ovaj je više cheesy od HB-a, no ima uobičajeno ekstravagantnu akciju i odličan završni okršaj.
Bullet In the Head (1990) - 9/10
U početku dosta sentimentalno, ali ovaj epski ratni akcijski triler je uz HB meni najdraži u filmografiji g. Wooa. Totalni mayhem u centru kojeg se nalaze tri gangstera na koje će rat imati užasne posljedice. Finale je nezaboravan dvoboj autima koji perfektno zaokružuje cjelinu.
Promising Young Woman (2020) - 7/10
Počinje kao feministička revenge fantazija ali se kasnije ipak pokaže kao nešto zanimljivije. Dosta uspješan crnohumorni triler koji ne pogađa baš u sridu, ali je vrijedan gledanja.
A Better Tomorrow (1986) - 7/10
Eh, akcija je solidna ali nije to još onako zabavno i cheesy kao HB ili The Killer.