Dva hororčeka:
Prvi je Devil's Pass 2013 (Vražji tjesnac)
Temeljen po stvarnom događaju koji se zbio 1959. Film kao film je pomalo dosadan, pred kraj biva zanimljiv. Gledao sam ga po drugi puta jučer. Prvi put prije 4 godine kad sam doslovce bio ful zainteresiran za tu priču o Djatlovu i ekipici i gutao sve informacije u vezi toga do kojih sam mogao doći. Film mi nije naročito opravdal temu ali svejedno sam ga repetirao da bih ga bolje prihvatio ali ista priča kao kod prvog gledanja. Ne volim ni tu pre dinamičnu i trzavu kameru koja je iz perspektive glumca, slično kao kod The Blair Witch Projecta. Moja ocjena za Devil's Pass je 6/10 samo zbog teme.
Drugi je Alone 2020 (Izolirani)
To je film o zombijima po mom mišljenju rekao bih da nije još to jedan film o zombijima već film o zombijima koji se najviše približio našem poimanju zombija i probio barijeru koja nas je djelila od fikcije do moguće stvarnosti. Odličan film, intrigantan od početka pa do kraja, jednostavan, nema tu nekih specijalnih efekata, posebnog osvjetljenja koje bi davalo dojam dramatičnosti i teškog okružja i zbog toga mi ne djeluje kao "holivudski film" nego kao obična drama koja crpi inspiraciju iz svakodnevnog života. Moja ocjena 8.5/10.