The Boogeyman "Babaroga" (2023)
Radi se pak o horor filmu što se i po naslovu dade zaključit.
To je meni bio jedan od onih filmova kojeg imaš namjeru pogledat ali ga ne gledaš konstantno već radiš tada druge stvari.
Ne mogu reći da ga nisam pratio 100 % kad jesam pomalo bacivši pogled na tv ekran pa malo na drugi manji ekran u ruci (mobitel) i tako naizmjenice.😀
Babaroga je u našim krajevima ženskog roda a eto u SAD-u muškog i sad šta je na kraju, nemam pojma.
Izgledalo mi je kao četveronogo spadalo sa izgledom glave polupauka i poluhobotnice. Maštoviti su bili njegovi stvaraoci, nema šta reć. Bio je konstantna pojava u filmu tako da ga nije falilo što je plus za takve filmove jer u večini njih tih čudnovatnih stvorenja zna biti malo ili pred kraj filma a važni su za film.
Pomalo jeza i strah su bili prisutni premda nisam bio full usmjeren prema filmu. Da sam ga gledao u cijelosti, možda bih se bojal otići posle na čorku.
Kako god film mi nije bio nimalo loš što sam jednim djelom zaključio i po njihovim razgovorima i po dobroj zvučnoj kulisi koju sam cijelo vrijeme slušao kao da je radijska a ne tv emisija😀.
Bilo bi ne fer ga ići sada brojčano ocjenjivati na temelju manje dobivenih povratnih osjetilnih podataka pa ga niti neću.
Preporučio bih ga drugima jer sam si ga i sebi ali me onaj malac ChatGPT ipak zajebo jer film nisam pažljivo gledal već sam se sa tim GPT-jcom zajebaval. Morat ću ga deinstalirati što prije da me ne odvuče previše od sebe samog.