yakuza_stinger Zabilježio sam si za popodne gledat s ženom - nakon što se pojede još malo hrane.
Eto, pogledali danas Leave The World Behind i onako…
Način snimanja i kamere su dosta dobre, mjuza i suspensfulness koji stvara je odličan i to je to. Stvara se osjećaj napetosti i nelagode koji traje i traje i sve je to super, ali nakon sat-sat i pol priča se umjetno zahutkava u jedno veliko…. praktički ništa. Ništa specijalno. Kužim što bi generalna premisa trebala bit i zbog čega onakav kraj kakav je, ali ima nerazjašnjenih ili slabo riješenih subplotova kao dron koji baca listiće , autopilot tesle i prometni kaos, a nigdje nema totalnog kaosa, anarhije, ljudi, sve djeluje kao izolacija a praktički se grad vidi na par milja u daljini, ili radioaktivno ispadanje Archijevih zubiju (što s tim?) gdje je bilo mogućnosti za bolje izvođenje priče, ali očito ništa od toga.
Likovi i međusobni odnosi su nekako zbrda zdola napisani i poneki scenariji su besmisleni i nedovršeni kao odnos Julie (Amande) i Georgea - Jazz scena koja implicira moguću prevaru, a do prije 3 sekunde mu nije vjerovala ništa praktički kroz potencijalnu prizmu rasizma ili Clay koji napušta španjolku s ceste jer se ustrtario na cijelu situaciju, a onda odjednom može stat ispred shotguna Kevin Baconu.
Šta ja znam, malo mi je to meh