Poštujemo, samo ga (bar ja) više bome ne uzimam ko mjerodavno.
Odnosno, ukusi i doživljaji filmova nam se drastično razlikuju, tak da mi tvoja ocjena i mišljenje o filmu jednostavno neće niš reć o tome dal bi se možda i meni svidio.
Dok, recimo, kad Shooter napiše mišljenje o nekom filmu, u 95% slučajeva imam identično / jako slično mišljenje nakon što ga odgledam i zato će mi njegovi postovi bit poprilično zanimljivi jer mi možda ukažu na neki film kojeg sam propustil, a vjerojatno će mi sjest.
Tvojih "tisuće i tisuće" pogledanih filmova nije neki argument, ima nas ovdje sasvim dovoljno koji smo pogledali veliki broj filmova i možemo objektivno pričat o njima, pa nam zato i ne sjeda taj nesrazmjer u tvojim ocjenama.
A kad napišeš svoje mišljenje o nekom filmu, moraš bit spreman na to da se netko neće složit sa tobom i da će ti možda kontrirat.
Ustvari, vjerojatno bih ti istoleriro apsolutno sve jer svatko ima svoj doživljaj filma i svoj ukus i ja se jaaako rijetko upuštam u rasprave o (ne) kvaliteti nekog filma (Eternalse ću i dalje branit kolko god treba), al nakon onog posta di si nahvalio ono krvavo smrdljivo mrtvo smeće od novog Resident Evila... E, to ti nemrem zaboravit 😄😁🤢