krpa atmosferičnim lokalima i uvjerljivo dočaranom ugođaju postojanja na margini društva, i to kroz kombinaciju neonskih svjetala i zadimljenim, natrpanim prostorijama u kojima ljudi ne žive, već preživljavaju.
ovaj opis mi je probudia želju da zapalim cigaretu. uživa sam u ovom opisu (i sve skupa izgleda ka da je netko snimia film za mene (pogledat ću!!))
btw.
paolo sorrentino ("the grand beauty", "young pope" . . .) je prije neki dan izbacia svoj novi film na netflixu (!!) — "the hand of god" i . . . to je moj najdraži film ove godine!! (iako i dalje moram "dosta" toga pogledat)
prvih uru vrimena filma je ka kad si prvi put vidia vatromet u životu; drugih uru vrimena filma sam bia toliko unutra da sam izia jednu fetu tosta s ajvarom (od četiri namazane (a bia sam gladan!!))
dalje. "antlers" suuucks. haha. pogleda sam isti dan kad i ti. prvo sam zaspa na pola filma i onda sam se probudia u 4 ujutro i nisam moga zaspat, pa sam ga dovršia. al prelipo izgleda. jedan od lipših horrora U Zadnje Vrime.
pogleda sam i "the french dispatch" sinoć. predbožićni termin novog wesa andersona u toplom, hipsterskom kinu sa sjedalima niskotarifnih aviona s dva prijatelja . . . bilo je odlično!! film je preluksuzan.
peace.