krpa Odličan je A Taxi Driver. Scena kada započne napad na rulju je prilično dirljiva. Kraj bome isto vrhunski :)
Kikiller Je. A i glumac se baš uklapa. Gledao sam dosta njegovih filmova i ovdje se baš uklopio. Film na kraju ispada kao neka vrsta reklame, nisam to još vidio do sada :)
krpa Da Ako te interesira, preporučio bi i Silenced (2011), dosta težak film baziran na istinitim dogadajima koji je imao pozitivan efekt na jedan sudski slučaj u stvarnom životu. Uz to je film sam vrh korejskih drama po meni, naravno uz mnoge druge. :)
renda Bad Times at El RoyaleOk film, vidjen koncept, malo vuce na Tarantina, ali osjetno losije, napetost na minimumu, gluma solidna, a prica slabasna, razicaran sam iskreno iako nisam ni imall neka ocekivanja.
Kikiller Da Ako te interesira, preporučio bi i Silenced (2011), dosta težak film baziran na istinitim dogadajima koji je imao pozitivan efekt na jedan sudski slučaj u stvarnom životu. Uz to je film sam vrh korejskih drama po meni, naravno uz mnoge druge. :)Gledao davno.Odličan film.Naježio sam se na scenu u sudnici sa blizancima. Težak ali vrhunski film!
Cole Cocktail (1988) 1h 44min | Comedy , Drama , Romance | 29 July 1988 (USA) ★★★Neki dan započeo s dragom gledat na TV-u. Rula film sa tom nekom cheasy atmosferom, dok je istovremeno film o životnim odlukama. Pokazuje zapravo puno više o životu no što se to čini na prvi pogled. Brian Flanagan i Doug Coughlin su zapravo genijalni likovi i prejebeno mi je napravljen presjek gdje je jedan lik otišao u pravom smjeru sa životom, dok drugi nije imao te sreće. Malo sam se našao u filmu u dvije situacije i jebeno mi je što ne viđam baš to u filmovima, pogotovo romatničnim komedijama gdje iako krene veza sa ludom zaljubljenošću se desi nepotreban preljub. Baš mi je feel good i Tom Cruise je jebeno odličan u njemu.
wooddiebone Pogledao Venoma.Ostao sam jako ugodno iznenađen.Još uvijek mislim da Venom ne postoji bez Spider-Mana, ali izuzev toga, ovo je skroz dobro odrađen film.Sam dizajn Venoma, iako mi je premala glava i pretanak vrat, u pokretu kad krene skakat djeluje i izgleda 100% venomasto.Banter sa Hardyem je odličan, humor super doziran.Naravno da ima mana. Čitav plot sa ostalim simbiotima nije baš prikladan originu Venoma jer gubi svoju posebnost.To je prikladnije kao plot trećeg ili četvrtog nastavka.Vidi se da film nisu radili fanovi lika nego tek usputni poznavaoci.Al opet, djelovi Venomovog Origina kao što su propast karijere i gubitak svega je prisutan.Volio bi više da je lik malo više bad guy i da je osveta kao glavni motivator više naglašena.Mid-credits scena me nabrijala i digla ocjenu sa 6.5 na7/10
krpa How I Ended This Summer (2010) - 6/10Ruska triler-drama o dvoje ljudi izoliranih na arktičkom otoku. OK film ali očekivao sam nešto više.
Cole Mission: Impossible III (2006) PG-13 | 2h 6min | Action , Adventure , Thriller | 4 May 2006 (Germany) ★★★★½Prokleto dobar akcijski i jako jako dobar MI film; Odlična gluma svih likova, pogotovo odličan neprežaljeni Philip Seymour Hoffman. Tom Cruise je jebeno zrulo u ovom filmu s nekim scenama u kojima je došla do izražaja čista emocija. Ona scena kad Lindsey Farris umre mi je šokantno i nevjerojatno dobro napravljena, baš se nikako nemogu naviknut na taj prikaz smrti uz evo valjda četvrto gledanje.
darkfenix Prica smjestena 20000 godina u proslost gdje se djecak prilikom lova na bizone odvoji od ostalih lovaca, koji ga ostavljaju misleci da je mrtav...A volim takve filmove i price smjestene u to doba ali nazalost ovaj film nije nesto. Ne znam samo jel sniman na Islandu ili Novom Zelandu ali krajolik je predivan ako nista drugo, u biti film je bas lijep...osim loseg CGI-a zivotinja!5/10Boze uslisi me i sacuvaj od ovakvih filmova ubuduce..moze, fala! Koja dosada...2/10
darkfenix Koji je gori, Alpha ili 10000 BC?Uh, sad si me uhvatio...ali mislim da mi je ipak 10000BC bio daleko gori, ono je bas trash koliko se sjecam...
Tzereen xDDa, I feel you. A svejedno volim pogledat takve filmove nekad. Iako su, realno, katastrofa. xD
darkfenix Da,znam..kategorija toliko los da je dobar...ali sljedeci mu film tj 2012 ne prolazi niti tak mi! xDOva Alpha nije takva vrsta filma, ali opet je los zbog nekih drugih stvari...
renda Bolji je Geostorm od 2012, los, ali bolji od ove grozote, ali pa Emerich je poznat po shitnim filmovima koje napuca vizualnim efektima da masa ne skuzi kolko su jadni filmovi u biti
Tzereen A nemoj tako. Imao je on filmova koji su me se dojmili. Barem tada davno.Stargate npr.Jesus, to je bilo prije 24 godine! Lol
darkfenix A nemoj tako. Imao je on filmova koji su me se dojmili. Barem tada davno.Stargate npr.Jesus, to je bilo prije 24 godine! LolJa sam isto volio, sta volio..obozavao Stargate, ne znam kakav bi mi sad bio jel ima prek 15god.od kada sam ga zadnji put gledao...meni je bio i Univerzalni vojnik odlican u svoje vrijeme, a da ne pricam koji je spektakl bio prvi Independance Day nekad...samo opet, to je bilo nekad i nisam ih jako dugo gledao! :)