Thrashin' (1986)
Mlađahni Josh Brolin (yay) sa obrijanim prsima (boner killer).
Dođe vrijeme kada čovjek razmišlja o svome životu, pa shvati da je neke stvari kasno uradio. Ja, primjerice, sam kasno počeo slušati grindcore, kasno sam izgubio djevičanstvo i definitivno sam prekasno čuo za ovaj film. Da sam ga vidio kao klinac vjerojatno bi mi bio kul, pokušavao bih imitirati likove i onda fejlao na sjektu jer se isti ne bi pokrenuo sa mojom debelom guzicom na njemu. Ovako, po današnjim standardima, teško mi je uopće utvrditi da li je dobar ili ne, a kamoli tek koju bi mu ocjenu dao. Hrpa nabrijanih mladića koja se priprema za veliku utrku čija je glavna nagrada 1000 dolara... OK, mnogo se sranja desilo u zadnje 32 godine, ali je Mandela umro što je pozitivno, inflacija je učinila svoje, ali mogli su barem staviti 5000 dolara da izgleda barem malo primamljivo. Josh Brolin se zaljubi u predivnu djevojku koja je ujedno i sestra njegovog arch enemy-ja i... da, sve viđeno milijun puta. Ali ajde, barem nije smeće kao Rad koji je izašao iste godine.
Glazbenoj podlozi se nema što prigovoriti, veliki plus.
Nažalost, nakon gledanja filma sa saznao jednu informaciju. Ljepotica sa mog avatara, Pamela Gidley, koja svojom pojavom krasi ovaj film

je preminula prije tri tjedna. Koliko je dotična poznata te da li ima neki svoj fan klub, ja ne znam. Meni će zauvijek ostati u sjećanju jer je bila najseksipilniji android kojeg sam ikad vidio na malim ekranima. To je titula koju joj nitko ne može uzeti.