Wonder Woman
Sve super, sve 5, i onda dolazak u bazu pa sranje.
Uopće mi nije sjeo taj dio i rasplet...pa mogli ste bar nekog drugog glumca stavit, a ne oronulog djedicu, jbmu.
Gal Gadot je boginja, nisu mogli nać bolju za lik WW. I prije je bila "primjećena" , ali s ovim, uz Evu Green, mi postaje nova muza :* :*
Chris Pinea sam smatro totalnim promašajem kad sam ga vidio u traileru, pa me čovjek jebački opovrgnuo.
Dost dobar standalone origin film, nemam kaj previše prigovarat osim ovog spomenutog. I to kaj Diana prečesto djeluje blesavo naivna, al to je i poanta, jel...
Justice League
Stephenwolfa ste već svi popljuvali pa ću i ja, totalno prosječan negativac kojeg neću po ničem pamtit i koji "nije dostojan" ovakvog filma.
Nije da je sad neki spektakl, nemože se mjerit sa najboljim Marvel filmovima, ali očekivanja su bila niska, tak da nisam razočaran.
Dost dobra grupica, sa dobrim screentimeom za svakog, te solidnom razradom likova i prolaznom pričom.
U svakom slučaju mi je lego bolje od zadnjeg Spidermana il Thora.
Očekival sam više od Aquamana, manje od Flasha, a Cyborg je najpozitivnije iznenađenje.
Batman je papak. Supermanu ne stoje smiješne doskočice, ono, cmon...
Post credit scena jedna od boljih, daje lijepu naznaku kam će to ići.
Sa ova dva filma su se iskupili za prva 2 prosječna i premda to nije onaj visoki nivo kojeg je Marvel dosegnul sa prvim Avengersima (te zacementiral sa Winter Soldierom i Civil Warom), ja sam sasvim zadovoljan.
Doduše, za mjesec dana će vjerojatno sve to izgledati beznačajno... :)