Upravo sam pogledao remek djelo zvano...
Geostorm (2017)
Odmah da kažem:
1. bio sam sarkastičan, film nije remek djelo (ako niste skužili)
2 . ne, ovo nije jedan od najlošijih filmova, kako ga mnogi zovu - ovo je tipični film katastrofe (znači, sranje)
Ne želim sada započeti one rasprave i postavljati pitanja kao što su ''kako dovraga na ovakav film uspiju potrošiti 100+ milijuna dolara?'' ili ''tko, jebote, ide gledati ovakve filmove u kina?'', jer očito je da ljudi vole ovakve stvari, a negativne kritike možda i samo dodatno pomažu te mu daju pozornost kakvu ne zaslužuje.
Ne sjećam se da li sam ikad gledao loš film Edom Harrisom, ali znam da nikad nisam gledao dobar sa Gerardom Butlerom, tako da... Jebiga, Harrisov niz se prekinuo. :(
Znam da nikad neću gledati kvalitetni film katastrofe; pomirio sam se sa time. Ali kada bi snimili jedan, barem jedan film katastrofe koji ne slijedi jedno te isti recept (sve je super, nastane sranje, pa još veće sranje, pa je na kraju opet sve super, zbog šok efekta snimaj čovjeka kako bježi dok sve oko njega gori, i da, ubaci ljubavnu priču just because), išao bih ga u kino gledati 10 puta.
DOBRE STVARI:
1. I dalje je bolje od Arrivala i novog Blade Runnera, makar to nije neki plus.
2. Nakon ovoga, vikend mi može biti samo bolji.
LOŠE STVARI:
1. Nema sisa u filmu.
2. Sve ostalo.