Veigue Iščekujem tvoju recenziju i preporuku na ovo djelo.Što prije pogledaš, prije ćeš mi uljepšat novogodišnje dane.Eh, kud nisam prije vidio post? Možda bih ga već pogledao.>film se skida na moj sporom 500 kb/s internetu>skuham kavu, poslušam koju Božićnu pjesmu od Cannibal Corpsa, pa pogledam filmHvala na preporuci!EDIT (da ne dižem postkaunt, jea)Film... Mislim da bi pravi izraz za ovo bio .Odmah u startu - ne, ovo nije tipični B/treš film, ne, nije kvalitetan film, ali i nije tako loš kako IMDB kaže.Sama se priča činila zanimljivom: žena po imenu Holly je otimala i ubijala djecu, roditelji te djece su odlučili preuzeti stvar u svoje ruke - znači, ista stvar kao i u Stravi u Ulici Brijestova, samo što ju nisu spalili već objesili da visi Chester Bennington, a ne vraća se u snovima već ih proklinje i obečaje da će se vratiti. E sad, 2 velika problema:1. gotovo svaki horor film ima, iz neobjašnjivih razloga, jebeno glupe likove koji počnu urlati kada vide neko strašnu spodobu, i iako se ta ista spodoba vuče po podu, jedva da se i kreće, svejedno uspije uloviti svoje žrtve koji su toliko zauzeti urlanjem da im nikako, ni u kojem slučaju, čak ni na tren ne padne na pamet da... se maknu; i ovdje toga ima2. gluma je isusatidragog loša; osim jednog starkelje koji je vjerojatno i imao najveći budžet za ulogu (800 funti, rekao bih), ovi drugi kao da čitaju cijelo vrijeme tekst Pa majku ti glupu, ako je žena bila ubojica, zašto bi sada ostavljala djecu živom?Strava.Doduše, usudio bih se reći da ima više napetih scena nego razvikani reboot, koji je navodno isto horor.Par scena, kao recimo ona gdje baba rasječe dadilju i od nje napravi ukras i stavi pred ulazna vrata, me dobro nasmijalo.U konačnici, i nije tako loše. Gledao sam i gorih filmova ove godine.5/10