Evo i ja pogledao Wonder Woman... ne znam, meni je ovo najveće razočarenje godine. Toliko dobrih kritika, najuspješniji DC film, a meni su i Man of Steel, BvS i SS bolji, ili u najmanju ruku zabavniji filmovi.
Na trenutke mi je film izgledao kao neka sprdancija, toliko corny situacija, loših dijaloga, čak i preglumljivanja na trenutke + većinom promašen humor. Kažem, stvarno mi se na trenutke činilo kao da neku parodiju gledam. Svega par scena mi je bilo dobro, i to ne onih akcijskih. One su većinom prazne, i ne uklapaju mi se baš u sam koncept superhero filma. Općenito mi je ta stilizacija rata totalno off, o napetosti da ne pričam, čim je u igri superheroj odma sve to gubi na težini, a rat ispada kao neka sprdnja. O negativcu neću trošit riječi, totalno bezveze odrađeno. Sve mi je nekako forsirano i blah.
Ajde Pine je ok i najsvjetlija točka filma. Gal Gadot mi je na trenutke super kao WW, na trenutke mi uopće nije pasala. Ne znam, u BvS mi je funkcionirala, ali ovdje i ne baš. Jednostavno mi taj setting uopće ne odgovara ovakvom filmu. Cap je to odradio puno bolje u svom prvom filmu, ali ni to nije bilo nešto vrhunski. Samo je Marvel tu ipak nešto bolji pa je ispalo konkretnije sve.
Isprike što je ovako sve nabacano i loše napisano, ali jednostavno sam htio izbacit sve to iz sebe, a stvarno mi se neda trošit sive stanice za oblikovanje teksta o filmu kojeg želim što prije zaboravit.