Logan
A u pičku sa zadnjom scenom... : : :
Što se samog filma tiče, ne znam, možda sam malo previše očekival, nešto na razini TLOU-a što se samog odnosa likova tiče.
Ovak me malo razočaralo, nisam imal toliki osjećaj povezanosti među 3 glavna lika. Dobro odrađeno, ali ne i odlično.
Ni sama priča i ostatak likova nisu baš doprinjeli samom filmu, previše površni i zaboravljivi likovi (izuzev glavnog trojca) za film koji je trebal biti kruna Wolverine filmova.
Također, previše pitanja bez odgovora što se tiče starih likova. Jest da ovo nije film o njima, ali onome ko nije čitao stripove će bit sami upitnici iznad glave, ono, kako je došlo do sveg tog, gdje su svi, wtf se dogodio u svo vrijeme koje je prošlo do radnje ovog filma. Bar je meni tak bilo.
Volim taj univerzum, ali previše je toga nepročitano a da bih bil u toku, i jbga, to mi je malo ubilo imerziju kod filma.
Ono što ga brutalno vuče gore je Hughova posvećenost ulozi i liku kojeg je utjelovio u ovih cca dvadesetak godina i odlazak sa stilom, te ova mala koja je slika i preslika Wolverinea...like father, like daughter, heh :)
Oboje su dali sve što su mogli u svoje uloge, kao i Patrick, makar mi je on nekako "nedostojno" otišal...nije to smrt za takvog lika :)
Borbe su brutalne, krvave, vrhunski koreografirane...mala čuda izvodi :)
Moglo je i bolje u nekim segmentima, ali, sve u svemu, dobili smo ipak dostojan oproštaj od jednog legendarnog lika.
Nisam očekival smrt, zadnje 2-3 minute su natjerale knedlu u grlo, pogotovo zadnjih 10 sekundi.
Zbogom legendo :) :(
Ono što sam izostavil...
Ako će ikad biti Last of Us filma, Hugh Jackman je jedini koji može tumačit Joela. Kao da njega gledam u prvom dijelu filma.
A i film jako, previše čak, vuče na TLOU. Nemože, a da ne podsjeti