Prvi put gledaš?Da da, niti sam na telci naletio, a i čuo sam puno puta za film i nikako pogledat tako da sam se jučer ipak odlučio dati mu svoje vrijeme i nisam požalio.
Zadnji film/ovi koje ste pogledali
Johnny Frank Garrett's Last Word (2016) - 6/10
Ovaj film je jedan od rijetkih slučaja pretvaranja RL egzekucije u nadnaravni horor, i to onaj B-sorte, sličniji filmovima Roba Zombieja nego današnjim hororima punim jump-scareova. Problem je što film nije baš zanimljiv na početku, a niti do bar polovice trajanja jer ne nudi ništa specijalno kvalitetno za jedan film iz žanra. Srećom, kasnije se situacija malo popravlja i počne redati napete sekvence koje kombiniraju tišinu sa jezivim soundtrackom i povremeno nekim jump-scareom. Konačno se počne stvarati pravi horor ugođaj i to mi je lijepo sjelo nakon toliko vremena čekanja. Možda bi bilo bolje da se na temu snimila konkretna drama nego B-hororac, ali kad ga već imamo, dobro je da na kraju ipak nije toliko loš. Ako volite žanr možda vam se svidi.
The Man From Earth (2007) - 0/10
Bez rasprave, uvjerljivo najgori film koji sam ikad gledao. Gledao sam uzasne, dosadne, glupe i slicne filmove. Ali ovo je nova razina. Film se cini kao TV film C produkcije. Katastrofalna gluma, retardirana prica (knjigu necu ni citat). Mislim, glavni lik, ocito duboko poremecena osoba, tvrdi da je spiljski covjek star 14000 godina i da je bio sudionik svih vaznijih dogadja u povijesti, ali ono svih. A gle cuda, nema dokaza za nista, nego sve prepricava kao sto je mogao procitat iz raznih knjiga. Iako film nije previse poznat, dobio je puno hvalospjeva zbog svog scenarija. Kakti dubokoumni film za ljude koji hoce prosiriti horizonte. Milu ti mater, najradije bih zadavio sve koji su radili na filmu. Sa uzitkom sam dao svoju prvu jedinicu na IMDB-u. Najgorl film ikad.
Umirem.
Poslano sa mog D5803 koristeći Tapatalk
The Man From Earth (2007) - 0/10Baš si me nasmijao. Moram ovo na naš Facebook staviti i obavezno pogledati film kad budem u prilici. (Zero skini mi ovo)
Bez rasprave, uvjerljivo najgori film koji sam ikad gledao. Gledao sam uzasne, dosadne, glupe i slicne filmove. Ali ovo je nova razina. Film se cini kao TV film C produkcije. Katastrofalna gluma, retardirana prica (knjigu necu ni citat). Mislim, glavni lik, ocito duboko poremecena osoba, tvrdi da je spiljski covjek star 14000 godina i da je bio sudionik svih vaznijih dogadja u povijesti, ali ono svih. A gle cuda, nema dokaza za nista, nego sve prepricava kao sto je mogao procitat iz raznih knjiga. Iako film nije previse poznat, dobio je puno hvalospjeva zbog svog scenarija. Kakti dubokoumni film za ljude koji hoce prosiriti horizonte. Milu ti mater, najradije bih zadavio sve koji su radili na filmu. Sa uzitkom sam dao svoju prvu jedinicu na IMDB-u. Najgorl film ikad.
The Man From Earth (2007) - 0/10
:
Plus jer si stavio Stuckmanna na prvo mjesto.
Baš si me nasmijao. Moram ovo na naš Facebook staviti i obavezno pogledati film kad budem u prilici. (Zero skini mi ovo)I kako sada da ne budem pirat?: p U magli mi je taj film, ali sjećam se nekih dijelova koje sam gledao. Kad smo kod krinđ filmova, meni je već dugo želja pogledati The Room, heh.
Assassins Creed zbrzan, predvidiv i nedorecen film. Zali boze vremena
Extreme measures - interesantan triler, sama premisa možda nije najoriginalnija i za priko 20 godina star film ali je dobro izveden, napet, odlična glumačka postava, moralne dileme koje su malo i uznemirujuće jer skoro pa naginjem na stranu negativca.
Rear Window (1954) - 6/10
Moram priznat da sam malo razočaran. Kao film od Hitchcocka neočekivano je mlak. Razumijem što je jedan od prvih filmova koji su željeli iscijediti napetost od nemogućnosti kretanja glavnog lika. Ali moglo je to puno bolje. Radnja osrednje zanimljiva za jedan triler, likovi meh, Grace Kelly je lijepa i ima svoje momente, no James Stewart mi je malo antipatičan sa svojim smug izrazom lica. Francuski Diabolique je IMO puno efektniji za triler iz 50-ih, i preporučit ću ga kad god mogu, dok ovo baš i ne. Nije loš film, samo nije vrijedan svog statusa po meni.
The girl with all the gifts 7.5/10. Odlican film ali prema kraju mi je lagano pao..Sam kraj mi je jos i ok pogotovo poruka u recenici "zasto bi mi umrli za vas?"..Zanimljiva ideja
John Wick 2 odlican film. Jbt ne vjerujem da Keanu ima 52 g, kako lik rastura i ko glumac i ko covijek. Legenda
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
Istina, pogotovo kao glumac. Vec je 4 Oscara trebao imati.
Slažem se za fizikalnost, ali ne znam baš kao glumac. Nije baš da ima ekspresivne facijalne izraze ili da se baš posebno iskazao u nekoj ulozi. Po meni naravno
Keanu i Oscar? Meni jedan od najgorih glumaca A-liste.
To je bio sarkazam na post iznad mog. Mislim i meni je Keanu drag, ali realno kao glumac nista posebno.
Nemoze bit gori od Johnny Deppa
To je bio sarkazam na post iznad mog. Mislim i meni je Keanu drag, ali realno kao glumac nista posebno.Sori, nekad je teško za reć.