Icek Blitz i Noćna dogovaraju date u Rijeci ili samo ja to kužim Lista update-anaOboje po Rijeci, a nitko da se javi. Pizdeki jedni
Nocna_Mandragora Blitz i Noćna dogovaraju date u Rijeci ili samo ja to kužim Lista update-anaOboje po Rijeci, a nitko da se javi. Pizdeki jedni Ja dolazim sutra, ali ostajem kratko, tako da neću imati vremena za druženje. Međutim, doći ću ponovo početkom (a vjerojatno i krajem) svibnja pa se za tada nešto možemo dogovoriti. :)
Icek Ja dolazim sutra, ali ostajem kratko, tako da neću imati vremena za druženje. Međutim, doći ću ponovo početkom (a vjerojatno i krajem) svibnja pa se za tada nešto možemo dogovoriti. :) Dogovoreno :
Chaky ThaUrban Mislim da imam viksu u Gornje Bukovlje - Zvečaj. :Kako mislis? Ili imas ili nemas, nema mislim Pritefteri i mene u Dugu Resu, da se finta ne osjeca usamljen na listi.
ThaUrban Mislim da imam viksu u Gornje Bukovlje - Zvečaj. :Kako mislis? Ili imas ili nemas, nema mislim Pritefteri i mene u Dugu Resu, da se finta ne osjeca usamljen na listi. Sorry buraz. Ma očuh mi je tamo doma, ko mali sam išao skoro svaki vikend, a sad u zadnjih 5 godina bio možda tri puta.
Chaky Ma nemas se sta ispricavati Smijesno mi je ispalo, jer si napisao "Mislim da imam viksu", ono kao, imam ih 100, pa nisam vise siguran, da li imam jednu u Bukovlju