Prebivalište u Dugoj Resi, a boravište u Zagrebu
Gradovi/sela FFA članova
Purger na najjače.
finta Znaš di je Zvečaj?
Purger na najjače.ThaUrban Donji ili Gornji?
finta Znaš di je Zvečaj?
Blitz i Noćna dogovaraju date u Rijeci ili samo ja to kužimOboje po Rijeci, a nitko da se javi. Pizdeki jedni
Lista update-ana
finta Mislim da imam viksu u Gornje Bukovlje - Zvečaj. :
ThaUrban Ako budeš preko ljeta koji put tamo obavezno se javi za kakvu pivicu :)
Igneus DarkSide - Zagreb
Ja dolazim sutra, ali ostajem kratko, tako da neću imati vremena za druženje. Međutim, doći ću ponovo početkom (a vjerojatno i krajem) svibnja pa se za tada nešto možemo dogovoriti. :)Blitz i Noćna dogovaraju date u Rijeci ili samo ja to kužimOboje po Rijeci, a nitko da se javi. Pizdeki jedni
Lista update-ana
Zapresic - pun k zatucanih ljudi, ali moglo je i gore.
Ja dolazim sutra, ali ostajem kratko, tako da neću imati vremena za druženje. Međutim, doći ću ponovo početkom (a vjerojatno i krajem) svibnja pa se za tada nešto možemo dogovoriti. :)Dogovoreno :
nino - Zlatar
theMarko™ - Zagreb
2 mjeseci kasnije
ThaUrban
Mislim da imam viksu u Gornje Bukovlje - Zvečaj. :Kako mislis? Ili imas ili nemas, nema mislim
Pritefteri i mene u Dugu Resu, da se finta ne osjeca usamljen na listi.
[deleted]
Lista updejtana
Novi članovi slobodno se javite
Swashbuckler post
Čestitke Dabre :)
Rijeka
Sorry buraz.Mislim da imam viksu u Gornje Bukovlje - Zvečaj. :Kako mislis? Ili imas ili nemas, nema mislim
Pritefteri i mene u Dugu Resu, da se finta ne osjeca usamljen na listi.
Ma očuh mi je tamo doma, ko mali sam išao skoro svaki vikend, a sad u zadnjih 5 godina bio možda tri puta.
Ma nemas se sta ispricavati
Smijesno mi je ispalo, jer si napisao "Mislim da imam viksu", ono kao, imam ih 100, pa nisam vise siguran, da li imam jednu u Bukovlju
danex83 - zagreb
Zagreb