Shooter Split. Pa zapravo 15 min od njega, ali tamo mi je cili život skoncentriran. Vidim ima vas iz Rijeke, lipo, razmišljam da zadnje dvi godine faksa završim tamo.
[deleted] Od 120+- članova ja na popisu imam samo 29 ????? Gradovi sa najviše članova dobili i progodne fotografije.
madsupercrash Ekipa iz Rijeke, znate mozda nekog ko trazi cimera? Unutar mjesec dana bi trebo poc put ka Rijeci radi posla, pa izvidjam situaciju. Ako ima nesto sto bi trebo znat o Rijeci, recite odmah sad da ne bi poslje bilo ;D
Icek Ekipa iz Rijeke, znate mozda nekog ko trazi cimera? Unutar mjesec dana bi trebo poc put ka Rijeci radi posla, pa izvidjam situaciju. Ako ima nesto sto bi trebo znat o Rijeci, recite odmah sad da ne bi poslje bilo ;DO dobrodošao. Javi kad dođeš, da se družimo 8)
Solid_Snake Hrascina (proguglajte ) a radim u ZG.Trenutno prebivalište - BečOpa! Studiras tamo?Yap, upisao master na TU .
Nocna_Mandragora Živim u Zagrebu, no u narednih par vikenda namjeravam poharati Rijeku (u kojoj nikad nisam bila, ili sam bila kao jako mala pa se ne sjećam). ;)
Blitz I ja iduci vikend idem u Ri, na neki koncertic, Icek, ako ti treba pomoc osvojit koji trofej sada ti je prilika Split btw