Opa! Pa to je odlična vijest za kolekcionara kao šta sam ja

Baš mi je drago jer patim na disk i kutiju, šta ću jače je od mene. I pogotovo kad se radi o proizvodu od ND.

Jel se zna cijena?

Jel se zna cijena?
Ako bude priko $30 dolara na storeu neću uzimat prije nego padne cijena ili bude neki sale.

još dns 190 kn na storu ( explorer pack ), poslije nezanam

Jel se zna cijena?
Ako bude priko $30 dolara na storeu neću uzimat prije nego padne cijena ili bude neki sale.
Explorer's Pack je 25 dolara, tako da bi ekspanzija poslije 13. 12. mogla biti i 40 dolara.

https://store.playstation.com/#!/en-us/games/addons/uncharted-4-a-thief%e2%80%99s-end-explorer's-pack/cid=UP9000-CUSA00341_00-UNCHARTED4EXPLOR

Ja se nekak nadam da neće bit skuplje nego što je sad ovaj pack.

Pa zato micu da mogu vecu cijenu stavit. To su odmah rekli. Ocekujem 40$.

O kvragu... Idem odma uzet ovo onda.

Ocekujem da ce trajat kao uncharted 1. Kojih 6 7h.

Ocekujem da ce trajat kao uncharted 1. Kojih 6 7h.
tako nekako i bude, buduci da su rekli da je duze od left behinda a krace od thiefs enda, odnosno negdje na sredini

znači spin off na disku.. bit će paprena cijena za jedan dlc, al će se nabavit.. veselim se što će stići na disku..

Što nisu rekli da će ovo biti "new chapter" viper89  ?
Ni jedan chapter ne traje toliko.

Što nisu rekli da će ovo biti "new chapter" viper89  ?
Ni jedan chapter ne traje toliko.
Neznam, na psx panelu su izjavili da se po duzini nalazi negdje na pola thiefa enda.

Hmm...a super, ako je tako.
Jer vidio sam da su napisali na twitteru odmah nakon gameplay "a new chapter in Uncharted bla bla" zato sam mislio da ce biti nekih 3-4 sata i guess?

Dakle, sad ce krenuti milkanje franšize sa raznim spin-offovima.

Poslano s mobilnog telefona S7

Mislim da se to neće dogoditi, ovaj dlc je najavljen prije nego je U4 izašao, sada je ND ful na TLOU2, nemaju vremena za zajebanciju.

Dakle, sad ce krenuti milkanje franšize sa raznim spin-offovima.

Umm...ne znam kako si došao do tog zaključka.

Dugogodišnje iskustvo igranja.

A gle, svasta je moguce. Moguce da se napravi spinoff sa kcerkom ili pak burazom.

Dugogodišnje iskustvo igranja.

Da su željeli milkati onda bi to radili zadnjih 5-6 godina...ovo je obični SP DLC koji su obećali odavno.
Koliko znam nisu na njemu počeli raditi prije nego su dovršili U4.
Ne drži ti to vodu...