Novi standalone DLC koji nam donosi pricu Chloe i Nadine.

https://www.youtube.com/watch?v=PZjx5ao7alw

Super mi je što su promijenili protagonista u ovom DLC-u. Inače sam pomislio da je trailer za Shadow of The Tomb Raider

to ND zeli imat svoju laru?

Jel tko primjetio opis videa?

"From the critically acclaimed developer, Naughty Dog, comes the first standalone adventure in Uncharted franchise history led by fan-favorite character, Chloe Frazer."
Kažu "first standalone adventure". Možda dobijemo nekakav epizodni sadržaj. To bi bilo kul.  8)

Ma kakve epizodne gluposti - nek naprave sve što misle i izdaju kao jedan naslov.

"You're gonna miss this booty"
Ali bome smo ju docekali.

Ma kakve epizodne gluposti - nek naprave sve što misle i izdaju kao jedan naslov.
Full pledge naslov neće sigurno bit. Ili DLC kao Left Behind, al s obzirom na opis očito će ih biti više, moja prepostvka je neki manji epizodni sadržaj.

Nisam ni mislio da će biti ''full pledge'' naslov, nego standalone dlc/ekspanzija u trajanju od otprilike 5 sati. Što bi sad trebali izdat 3 epizode od sat i pol, 2 sata?

Izgleda da DLC ne radi isti tim kao i U4, logično s obzirom da rade na TLOU2

https://twitter.com/Neil_Druckmann/status/805148985149140992

Jasna stvar, imaju dva tima. Znaci vec se fast radi na tlou 2.

Inace setup je odlican, Chloe je odlican odabir i mogu nastavit serijal nakon kraja Drakeove price. Ovo ce biti po sadrzaju isto kao Infamous: First Light koji je dobio isto standalone/disk/platinum izdanje.

U square enixu (tomb raider) na :

Uncharted dobio zenskog lika, cant catch a break

Jadan Square

Uncharted komotno može nastaviti priču.
Jasno su kazali da je četvorka kraj Nathanove pustolovine ali ne i kraj serijala.

Iako moram priznati da je Nathan Nathan i nitko živ ga nikad nebude zamijenio.
Uncharted 4 je ostavio veliki utisak na mene svojim krajem.
Pogotovo jer sam ga igrao na launchu, već je lagano toplije bilo, taj tjedan sam inače uzeo bolovanje
da bi ga uspio prekucati svečano i kako bog zapovijeda.

Chloe  :*

sta meni jedino Chloei nije sjela, i jedini nisam odusevljen TR Unchartedom?

Sent from my SM-G313HU using Tapatalk

taj tjedan sam inače uzeo bolovanje
To se zove gamer, "uzeo bolovanje"       

Iznenađen dlc om... Bio sam uvjeren da će biti Sam i Sully story...

Kupuje se naravno, odma prvi dan...

Jedva čekam

taj tjedan sam inače uzeo bolovanje
To se zove gamer, "uzeo bolovanje"       
Ma nisam mogao dobiti ni jedan slobodan dan tada a imao sam i liječnički za dvr u pa se poklopilo.
Godišnji isto tako nisam mogao dobiti tj. nisam ni pokušavao znajući unaprijed da ništa od toga
pa reko bolovanje najsigurnija opcija.

Od 13. prosinca cijena ove story ekspanzije na storu ce rasti. Sada imate priliku uzeti ekspanziju sa Digital Deluxe verzijom igre ili preko Explorer's Packa.

http://www.naughtydog.com/blog/uncharted_the_lost_legacy_announced_coming_in_2017

Definitivno se veselim ovom dlcu i drago mi je da igramo u ulozi Chloe. Rekli su da će biti duži od left behind, tako da očekujem 5-7 sati čiste uživancije!

Zapravo nije dlc vec standalone expanzija ili mini igra. Ko infamous first light, bit ce i na disku i poseban proizvod na storeu. Ne trebas imat u4.