Moram priznati da mi se sviđa kombinacija poluotvorenog svijeta i linearnih nivoa. Lost Legacy to čak i bolje kombinira i implementira u odnosu na U4. Uz poznatu formulu "red napucavanja pa red platformiranja", kontekstualne razgovore i povremene animacije sve skupa funkcionira na standardnoj ND razini. Dakle vrhunski.
Inače igram od početka na crushing (dosad sam imao običaj igrati na hard sve Unchartede) jer je bio red da se digne razina izazova. Ipak starim i imam sve više strpljenja, heh. Igra je težinom stvarno taman, makar ima i pravih testova za živce tipa dionica s APC-om. Vjerojatno bude tako i kasnije, ali kako god, naumio sam preći igru na toj težini.
Eh da, inače se ne mogu nagledati nekih prizora u igri, prekrasno nešto, u potpunosti razumijem zašto Chloe sve mora slikati.: p
Edit: Prešao. Od mene nekih 8/10. Jako dobra igra i nastavak pored onih glavnih. Tu je negdje ispred U1 i U3, ali ispod U2 i U4. Inače završnica je čak i ne baš zahtjevna, APC mi je ispred čak i helića po zahtjevnosti. Asav kao glavni negativac i nije baš nešto posebno, kako s borbom, tako i karakterizacijom. Nije tipični negativac, pa haj, bod više. Lazarević mi je naposljetku najpamtljiviji od njih u čitavom serijalu.