Što si ti napisao
Što sam ja napisao
cijepljeni protiv kritičkog razmišljanja
Dakle slažemo se.
toliko je jednako apsurdno da sudis ljudskom karakteru
Po onome što netko napiše na forumu ja ne mogu zaključiti je li kad je u društvu zajebant, je li povučeniji, je li ozbiljan, voli li šale o plavušama ili nešto četvrto. Ono što se može zaključiti je nečiji svjetonazor, ako ne potpuno, onda barem djelomično. Iz toga se itekako može zaključiti puno o samoj osobi. Onoga trenutka kada se o kvaliteti igre sudi po "lezbijanstvu", "SJW-izmu" i tome da židovi stoje iza Hollywooda je trenutak kada je dovoljno za zaključiti o svjetonazoru.
Na apsolutno sve moguće načine je neprihvatljivo višegodišnji trud tolikog tima omalovažavati na temelju neprovjerenih i senzacionaliziranih leakova čiji je cilj provesti neku agendu. Jer to i je cilj, to je vidljivo odavno i vidljivo je i sada kada neki odbijaju prihvatiti i službene recenzije, već im je lakše vjerovati da je Bill Gates platio recenzente da daju visoke ocjene.
Svatko može pisati što god želi i misliti što god želi i ja ću uvijek braniti to da netko može reći što misli. To ne znači da ću svako mišljenje poštivati jer nije svako mišljenje vrijedno poštovanja.