prayer Meni je iskreno najobjektivniji Angry Joe što se tiče review-ova, no pročitam i ostale svakako. Baš me zanima kako će se usporediti.
hulahopka Ma kako god bude ne mogu dočekati slijedeći petak da dođem s posla, i još je taman produženi vikend
Tzereen Bilo bi 98 da ovi neki jebeki tipa IGN Japan nisu dali 70. Al to se očekivalo. Kad vidiš minuse koje stave, i onda ti minusi skinu ocjenu za 30%, dodje mi na povraćanje.
foggy @Flipper Da, zaboravih jebate 😃 @Tzereen To me tak živcira, totalno nesrazmjer ocjene. Vidiš koliko tak neki pojedinci odstupaju od realnosti. IGN je klasično loš u recanju, njima treba zabranit da se time bave.
Tzereen Ma, moraju bit special. Jebiga. Odstupaju od većine. Umjetnici ... Riga mi se. A i ovih pet minuta slave kaj su svi leakeri imali zadnja dva tjednu, slobodno nek krepaju od dosade ponovo. Uđite u rupu od kud ste došli. Bijedni agitatori.
Tuhy Sudit ću kad odigram, al nemate pojma kolko mi je drago što su se većini začepila usta nakon ovakvih pozitivnih recenzija.