Tzereen
Sad odgovorno tvrdim da ti na jako lijep i umotan način vrijeđaš ljude kojima se igra jednostavno ne sviđa. Jer ima toga i nebreš prihvatiti iz nekih svojih osobnih razloga. To radiš konstantno od izlaska ali si član redakcije i nitko te nikad neće sankcionirati ili opomenuti. Nebreš ljudima govoriti da nemaju moč razumijevanja i shvaćanja igre ili nemaju sposobnost, ovdje staviti se u kožu drugog. Nemaš nikakve temelje za to. Prvo kaj TLOU priča nije kompleksna ni na razini nekih prosječnih književnih dijela niti je masterpice igrače industrije kao Zelda, MGS4, Super Mario neznam koji i Resident Evil 4. Kvragu jedan MGS serijal je kompleksniji 8x od priče TLOU i konstantno se znalo srati po Kojimi i igračima ali nikad nitko nije zamjerio jer pazi ovo, MGS nikad nije ni bio igra za "mase". To su ti Call of Duty, Quake, Wolfenstein, Doom, Grand Theft Auto.
Dakle SHVATI već jednom da ima ljudi na SVIJETU kojima je TLOU serijal glupost a Final Fantasy svetinja, Yakuza dobar a Spiderman 2 smor od igre.
I sad netrebam biti vidovit da znam odgovor. Ti i tvoja ekipa prozvat će me Sony hejterom, homofobom i neznam kakvim lijepim pridjevima iako sam igru odigrao 5 puta ali nema potreba da se opravdavam nekome.
Kod svega nastojim biti profesionalan pa iscijedim i svaku srže neke igre kako bi mogao "srati" , pljuvati i navesti mane. Tehničke, gameplay ili pacing i storyteling. Potpuno objektivno, ako je subjektivno to jasno navedem.
Tlou2 kao takav je igra 8,5-9/10 kod mene. Vrh ponude, grafike i gameplaya ali nikako masterpis. Tako je ostalo do danas što je hvalevrijedno i pokazuje kvalitetu.