Marks i ja smo se nekoliko puta nepotrebno prepirali oko prvog TLoU da ja cak doslo i do vrijedjanja. Kasnije sam skuzio koliko je covjek emotivno vezan uz tu igru da mi je doslo zao zbog nekih od tih rasprava i smatram da se nisam trebao upustati jer ja igre (opcenito) gledam na gp razini, a price i pisanje kritiziram jer zelim da bude na razini pisanog stiva, sto nikada nece biti jer mora biti u svrsi gp-a, a tada sve pada u vodu. Zato cesto puta spomenem da mi jedino Shadow of the Colossus ima donekle dobru pricu i Witcher 3 u obliku nekih side questova, ali isto tako cu reci da prvi TLoU ima mozda i najbolje odradjene odnose izmedju likova i najbolju glumu.
Nadalje predpostavljam sto se marksu ne svidja, isto kao i drugim istinskim fanovima, jer da sam i ja jedan od njih, sad bih i ja posrao igru do nebesa, ali ja gledam s druge strane i pokusavam shvatiti sto je developer pokusao uciniti, iako nisam ni sam siguran dali je uspio.
Ako se itko sjeca, a sjecate se, govorio sam u ovoj temi da dizete ND u nebesa koda su sveta telad i da ne pljujete ove sto pljuju igru jer morate razumiti da je ovo tip igre koji ce svatko drugacije dozivjeti! Moramo nauciti (i ja sam) postivati ili barem akceptirati tudja misljenja. Ne mogu ja nitkoga natjerati da voli ili da se osjeca kao ja igrajuci neki naslov i nije odmah ta osoba idiot ili glup zato sto nesto ne dozivljava kao ja!
Koliki je ND bio predvidljiv ukazuje i cinjenica da sam predvidio plot davnih dana i to na ovom forumu i ovoj temi, a to dobro zna i clan pravednik koji me je cak upozorio u PM da editiram post i tada sam prakticki dobio potvrdu da sam pogodio radnju u bocu, iako je on bio fer i nije napisao dali sam u pravu. Neka nitko ne salta u te ranije rasprave jer ce si tada spojlati radnju ako nehotice naleti na moj post.