The Last Of Us Part II
lol nije chono mod
realizam i igre. obozavam kada se to stavlja u isti kontekst...
Bio je mod pa je sam sebe kaznio da nebude mod jer je sam sebe poceo trolat.
Ovi klipovi su zakon, bas te sitnice su u igri dobre, naravno da nije revolucija ali mislilo se na puno toga.
Ovo bacanje imao je Punisher iz 2004.
Max Payne 3 također, Mgs serijal. Podsjetite ako sam nešto zaboravio.
Naughty Dog je sve to digao na jednu novu razinu i poljepšao no valja ostati dosljedan izvoru tj. ne pripisivati isključivo njima.
@Fenix, 3 puta sam odgledao walktrough finalne verzije.
Može pristup temi ili je uvjet da posjedujem igru?
Planiram igrati na godišnjem uskoro.
ovo je standardni tps bez ikakvih inovacija u vidu gameplaya. ne treba trkeljati gluposti. grafika, zvuk, animacije i nekima prica su to sto je vanserijski...
Slobodno trazi...
#odjeb
- Uređivano
Da li je još netko primjetio kad uključi photo mode, i onda se na nekom objektu pojavljuje kao da puca slika? To mi se događalo i na prvoj igri na PS3 dok na remasteru nije. Ne znam kako bi to drugačije objasnio.
Stavljaj još!
ovaj solid igra TLOU2 kao da igra crysis jebote
- Uređivano
Hahaha
Nije moje, nažalost nemam toliko vremena, ali @SunhiLegend i @Much118x prave vrhunske gifove.
Samo ne preporučujem odlazak na twitter tko nije prešao igru, ovo shaream samo filtrirane gifove
- Uređivano
Dižem temu gore malo.
Pazi kakav Press kit za ovu igru
Lik ima kul videje općenito, ali ne mogu se odlučit da se smijem ili plačem jer je frajer obuko bjele rukavice da ne ošteti te sve prekul stvari i onda jebenim MAČEM potegne preko cijelog Steelbooka i napravi ogrebotinu.
HCL je isto dobio taj press kit.