chono7
Jelda? Isto kao i ono kad si u podzemnoj pa navučeš klikere na sebe i onda se sakriješ u vagon i gledaš dok... a čekaj, nevermind. Zaboravio sam da si onaj jedan mod koji smije trolati gdje i kad mu se hoće.

lol nije chono mod

realizam i igre. obozavam kada se to stavlja u isti kontekst...

maverick
    Čini mi se da je Tuhy to spomenuo u drugom topicu? Da je mod? Ako nije onda super, samo neka nas nastavi informirati sa svojim mišljenjima.

krpa bio je mod pa je shvatio koliko je to nezahvalno biti

Bio je mod pa je sam sebe kaznio da nebude mod jer je sam sebe poceo trolat.

Ovi klipovi su zakon, bas te sitnice su u igri dobre, naravno da nije revolucija ali mislilo se na puno toga.

Ovo bacanje imao je Punisher iz 2004.
      Max Payne 3 također, Mgs serijal. Podsjetite ako sam nešto zaboravio.

Naughty Dog je sve to digao na jednu novu razinu i poljepšao no valja ostati dosljedan izvoru tj. ne pripisivati isključivo njima.

@Fenix, 3 puta sam odgledao walktrough finalne verzije.
      Može pristup temi ili je uvjet da posjedujem igru?
      Planiram igrati na godišnjem uskoro.

@krpa ca je bilo otrok? Ne smije se ni zajebavati u ovoj temi? Vidim da sve druge teme trpe zajebanciju, samo ova ne, jer odmah skacete. Kad si vec spomenuo podzemnu, je super je baciti ciglu, pa gledat AI na djelu, ali i nedjelu u liku kompanjona.

ovo je standardni tps bez ikakvih inovacija u vidu gameplaya. ne treba trkeljati gluposti. grafika, zvuk, animacije i nekima prica su to sto je vanserijski...

@Fenix može pristup onom topicu evo baš sam završio igru

pravednik ti imaš već od prije pristup. Samo molim te nemoj trovat i trolat kao Chono da ne izletiš van.

@gusterko i ti si dobio

maverick Nisi li baš ti prigovarao kako stvari u igri nisu realistične? Da sad ne tražim.

Da li je još netko primjetio kad uključi photo mode, i onda se na nekom objektu pojavljuje kao da puca slika? To mi se događalo i na prvoj igri na PS3 dok na remasteru nije. Ne znam kako bi to drugačije objasnio.

Hahaha
        Nije moje, nažalost nemam toliko vremena, ali @SunhiLegend i @Much118x prave vrhunske gifove.

Samo ne preporučujem odlazak na twitter tko nije prešao igru, ovo shaream samo filtrirane gifove 😃

fensisuperstar

😆

6 dana kasnije

Dižem temu gore malo.

Pazi kakav Press kit za ovu igru

Lik ima kul videje općenito, ali ne mogu se odlučit da se smijem ili plačem jer je frajer obuko bjele rukavice da ne ošteti te sve prekul stvari i onda jebenim MAČEM potegne preko cijelog Steelbooka i napravi ogrebotinu.

HCL je isto dobio taj press kit.