Ma meni je Drake odličan i teško vidim Uncharted bez njega, no nakon TLoU-a dvojke me strah šta bi mogli napravit s njega. Još će se dogodit da je Drake peder ili se počinje osjećat kao žena, svašta je moguće.

A zašto te to smeta?
Nisi progresivan.

Ako developer kao pisac radnje tako odluči to je njegova vizija, nitko te ne tjera da igraš ili kupuješ.
Očekuj toga mnogo više u igrama, pogotovo prvijence Sonya. Ako te nerviraju pederi, imaš izbor, igraj Halo, po informacijama koje imam John je straight i dalje. Cortana također.

pravednik A zašto te to smeta?
    Nisi progresivan.

Smetalo bi vjerojatno i mene na postojećem liku. Usto je i to prečesto forsirano danas pa je ljudima više puna kapa. Još se nadam da će meni u TLOU2 sve sist prirodno i kako triba.

Srića pa i možeš. Zove se Lara Croft.

rhona je bila dobra i u underworldu, ali kate je picka nad pickama.

maverick
      Ooo da, ona je carica, tru dat.
      Ali kak si došao do nje?

Sorry, sad vidim. Underworld si spomenuo. My bad.

obje bi okrenuo brze nego što bi pojeo ćevape iz mostara.
        haj zdravo,
        to su prave žene a ne ove novokompovane pice.

fensisuperstar to su prave žene a ne ove novokompovane pice

true that. dodaj jos Sophie Marceau i Monica Bellucci. obje preko 5 banki, a i dalje ne bih nista protiv imao da omastim brk

foggy approved! iako je malo mladjahna za moj ukus 😀

Ova igra je apsolutni vrh zvuka koji sam čuo dosad.
            Ajd nek neko napiše koliko mu uzima disc verzija na hardu.

Silencer totalno promašen, shotgun također.
            Jedino izbačaj patrona dobro oponaša.

Sad offtopic, namjeravam staviti privatan RAW video sa noćnog gađanja da čujete konačno kako zvuči. Ono na videu bude 10% plus minus od stvarnosti dok igre nemaju veze, jedino Medal of Honor Warfighter ima "autentičan" zvuk.

Stavit ću također video VHS 2 od Jana Ivanjeka sa youtubea da vidite koliko je razlika, nemam pojma dal yt ubije zvuk ili nešto treće.

Ovo pišem jer mi je dosta čitanja, OMG kako realističan zvuk, kako realistično ovo ono u igrama, filmovima, pizde materine.
            Od filmova Miami Vice pada na pamet.