19marksman89 a sto bi se uopce opravdavao? Kome? Vama? Lol! Ja ti kazem sta je meni los gaming dizajn i ne mozes ti mene sada uvjeriti u suprotno. Mnogim igrama nisu puzle glavni segment pa ih bolje odrade. ND je sam to uvidio i prakticki makao iz Lost Legacy guranje sanduka i gluposti jer su out of place. Cak mislim da je i u U4 bilo samo dva puta kada si morao neki sanduk gurati koji bas ima kotace i bas se nalazi tamo i to u nekoj grobnici staroj tisuce godina. Ti ne vidis koliko je to apsurdno?! Nemam ja nista protiv toga da se razbije monotonija, ali ucini to kako treba. Mozes ti meni odiseje pisati, ali to nece promjeniti cinjenicu da su puzle slabe i to je sam ND shvatio bas kao sto su i sami rekli da je Ellie AI bio sranje.

Budi uvjeren da ces u ovom nastavku imati jednom, maksimalno dva puta nesto slicno tim puzlama iz prvog dijela. Hoces onda shvatiti da su i njima apsurdne? Cak su se narugali na to u Lost Legacy kada Cloe iskomentira nesto u tom smislu.

Izbjegavajte komentare ko ne zeli da mu se spojla

Ucinjeno je kako treba.Nije repetivno ni smarajuce,pojavljuje se 4 do 5 puta u 15h gamplaya i uzme ti nekoliko sekundi.Problem je sta ti sada komentiras igru iz 2013e a nalazimo se u 2020oj.

AI od Ellie je jedan od najboljih.Ellie je u stealthu kad si ti u stealthu i isto tako ide glasno kad i ti.Ellie ti "asistira' ako te neko zaskoci s leđa i zarobi te.Ona ga ugrize,skoci mu na vrat ili lupi necim po glavi.Ellie ti pravovremeno "spota" tocne lokacije protivnika dok planiras napad ili dok se skrivas a u akciji iste te neprijatelje gađa kamenjem da ih omete.

Ono na sta si ti mislio je to da je Ellie nevidljiva neprijateljima dok si u stealthu.Na vagi između toga i onog da ti potencionalno upropasti stealth zbog limita tehnologije u ono vrijeme ND se odlucio na prvu soluciju da bude nevidljiva.Moj stil igranja mene nije dovodio u situacije da je natjeram da pretrcava njima pred nosom.Ne pravdam igru ali samo zelim rec da nije znanstvena famtastika skuzit parametre kako se ona ponasa i koliko se mozes udaljit od nje dok ne krene prema tebi..samo se prilagodis tome

Kako ga ovaj Jason sere 😂 netko je hakirao ND server i pristupio gameplayu koji je neki dev igrao? Koji server? Zasto bi netko cuvao snimku gameplaya na serveru? Ako je pristupio serveru i dosao do ovakvih materijala, onda je NDu bolje da se zabrine i za ozbiljnije stvari koje imaju pohranjene!
    Bokte kakve price za djecu i uzasan damage control! Sad mi se pocinju gadit pomalo

19marksman89 Na vagi između toga i onog da ti potencionalno upropasti stealth

Slazem se s ovime i negdje sam prije vec i sam napisao da je to vjerojatno bio razlog, ali devovi su sami priznali da su zadnjih par mjeseci poceli raditi na AI suborca tako da nisam siguran da je tehnologija kriva, ali nebitno. mene osobno nije smetalo sto je "nevidljiva".

Sto se tice puzli, jos jednom, meni su lose, nemastovite i repetitivne. Tebi nisu. Ni tvoje ni moje misljenje nije generalno. Takodjer to sam komentirao jos tamo 2015.-16. kad sam odigrao igru. Sta se sad ne smiju komentirati starije igre? Lol

Ovaj damage control je nesto najsmijesnije i najjadnije sto sam vidio jos od Fallout 76.

chono7 Kako ga ovaj Jason sere 😂 netko je hakirao ND server i pristupio gameplayu koji je neki dev igrao? Koji server? Zasto bi netko cuvao snimku gameplaya na serveru? Ako je pristupio serveru i dosao do ovakvih materijala, onda je NDu bolje da se zabrine i za ozbiljnije stvari koje imaju pohranjene!
      Bokte kakve price za djecu i uzasan damage control! Sad mi se pocinju gadit pomalo

Kolko vidim, seres ga ti naveliko, no.

Malo detaljnije u vezi hakiranja.

Sto je procurilo ukratko

Oko sat i pol materijala
      Neke gameplay sekcije koji ukljucuju dijelove price
      I multiplayer slike

Bitna stvar, nije procurio kraj igre.

Kakav hack servera Master.?
      Pa igru je streamao lik na poljskom sajtu.
      Mogu ti sad odma dati link sajta.
      Video je maknut, ostao je samo sat i pol rezimea u niskoj kvaliteti. Kojega ponovno uploadaju svaki sat.

Te priče nek prodaju kome žele, mi koji smo bili u toku znamo sve. Počelo je na redditu. Igra postoji na nečijem PC-u , HDD-u, sticku, nebitno ali postoji.
      Kompletna igriva.
      Složio bi se kolega inače ali nisi informiran. Ni nemoj biti. Jer budes saznao sve.
      Evo ko želi mogu mu kompletan plot poslati na PM, kasnije kad igra izađe slobodno potvrdite u temi.
      Neželim više raspravljati o plotu ali prosim bar za informacije iz prve ruke.
      Sony laže, damage control.
      Kao svaka normalna kompanija.
      Plasiraju priče za malu djecu.
      Kao da je danas teško ukrasti 120 GB podataka sa PC-a ili devkit konzole sa igrom.

Sjećaš se leaka Crysisa 2?
      Ovo je na istu foru.

pravednik Kakav hack servera Master.?
        Pa igru je streamao lik na poljskom sajtu.

Pa otkud liku UKRADEN materijal onda? Sve ti piše u podužem tvitu. A sad ko Jason, idi kontaktiraj ND-ove zaposlenike pa nek ti oni kažu.

Moram priznati da je gore opisana situacija bolja priča nego u igri.

Zar bi ND imao tako lošu zaštitu da drže igru na serveru kojem se može pristupiti izvana? Opisuje kako je devkit lako nabaviti. Neću se praviti pametan ali vjerojatnije bi samo maznuo devkit konzolu sa igrom i odšetao van.
        Ili su radili preko neta radi karantene(prvotna priča) pa je došlo do propusta. Bio zaposlenik ili suradnik, netko je omastio brk.

@PS2MASTER ne trebas vrijedati ako ti ego i intelekt ne dopustaju da shvatis neke stvari.
        Kakav bozji hack servera i uzimanje materijala. Sudeci prema ovim tvojim tweetovima, oni su imali pristup SVEMU! Eeeeej! To znaci da je onda procurio i source kod svih ND igara! Mogli su prckat po dev bucketu NDa! Ovo su bedastoce koje se plasiraju! Cista propaganda za neuke! Neuspjeli pokusaj plasiranja neke price o hakiranju! Recite, bili smo govna i zaposlenik ili zaposlenici su nam nanijeli stetu zbog toga!

chono7

Nije vrijeđanje ak nekom veliš da sereš, no. Ajde onda, pametniji si sigurno od Schreiera .

Vostalom, kolko čitam na ERI, maznuli su u biti datoteku koji je biti video format kako neko od devova igra.

Man, this is wild. I don't understand much about these things, but from what I gather, this security issue was reported to ND back in February, and they just didn't manage to fix it before people managed to find The Last of Us Part II stuff?

The fact that the leaked footage apparently already existed in video form in their servers instead of it being the hackers themselves playing explains why we only have certain key moments spoiled, and lack so much context and even the ending. They just weren't available.

OK I'm asking because it sounds like you know more but I do not want details. Do not put spoilers here.

I thought the ending was also leaked and/or the ending scene was shown. Is this not the case? Please don't go into specifics.

Nope. There are text "leaks" that describe an ending, but the way they only conveniently talk about the scenes that were leaked + the very ending makes them very obviously fake.

It's a huge game, though, so there's plenty to spoil even without the ending, so keep avoiding them. It's worth it.

But yeah, the ending is still a mystery to everyone.

Nisam pametniji od nikoga, ali zdravi razum i iskustvo u bransi mi govore da je ovo sranje koje prezentiraju igracima, a tipovi poput tebe puse ove price

😉
          😂
          1 / 2
          Koji server je u pitanju? To jos nisu objavili

chono7 Koji server je u pitanju? To jos nisu objavili

Pa pokušavaš se pravit i bit pametniji, no. Pogotovo od novinara koji je u kontaktu sa ND-om stalno i barem istražuje o čem je riječ.
            Piše ti u tvitu gore koji i čiji server.

Ne pise nista konkretno. Koji server? Deployment za pushanje contenta kao sccm? Kojemu su pristupili hakanjem certifikata za autentifikaciju? Znaci oni na tom serveru drze video materijal gdje neki dev igra tlou2?

🤣
            🤣
            1 / 2
            Sta je onda to, igru razvija duro dakovic d.d.? De me nemoj jebat

chono7 Ne pise nista konkretno. Koji server?

Jel ti poznata kratica AWS?

Ajde oboje malo smirite govor s visoka, možete i civilizirano o ovome pričati, bez prepucavanja oko toga čiji je veći. Tim više što je riječ o raspravi koja bi mogla biti zanimljiva i poučna.

Fico Ajde oboje malo smirite govor s visoka, možete i civilizirano o ovome pričati, bez prepucavanja oko toga čiji je veći. Tim više što je riječ o raspravi koja bi mogla biti zanimljiva i poučna.

Ma kaki. Ja sam mutav koji puši takve priče, no. Ti nemoj bit