Nesjecam se bas da je bilo tako.Mislim da si pobrkao to sa mojim raspravama u vezi uncharteda.
The Last Of Us Part II
Pa kako ne biti ND fanboy?Ja nisam.
Mislim da su ND, Rockstar i CD Projekt Red jedini studiji kod kojih na slijepo možeš uzeti igre. Za sada.
Možeš i od Ubisofta, znaš da će bit sranje.
Nesjecam se bas da je bilo tako.Mislim da si pobrkao to sa mojim raspravama u vezi uncharteda.Nisam ni rekao za TLoU, nego ND opcenito.
Nekome je Uncharted drazi od TLoU, to znaci da je on u krivu?
Jer je meni, tebi i nekome trecem drazi TLoU.
Nikako.
Netko je odlijepio na Uncharted kao recimo ti na TLoU, nista cudno.
Meni je to bas fora, da netko bas voli neku igru, pa i da nekad nije realan, jbg, ljubav je slijepa. ))
Zar nije lijepo vidit koliko ti volis TLoU, Fico Legenda i Chono Witchera, Nexus onu betu od igre, Chono HL, Buz sve od Ubisofta..?
Meni je to bas nekako simpa.
Poslano sa mog SM-G930F koristeći Tapatalk
Ali sad vise neznam o cemu pricas..samo kazem da nikad nisam spominjao ND u bilo kakvoj raspravi,pogotovo negativnoj.Drzao sam samo do toga da su pojedinci drzali uncharted kao sveti gral i precjenili ga.
Kao sto ti drzis TLoU.
Da, cijeli svijet je precijenio Uncharted.
(...) ili da mu je Markicka pokucala doma sa socijalnom sluzbom.
Sve je to divno i krasno, al Joel nikad neće bit Nate nit će mala imat guzicu ki Chloea , čemu igrat onda
Sve je to divno i krasno, al Joel nikad neće bit Nate nit će mala imat guzicu ki Chloea , čemu igrat ondaubio hahahahahha
Znaci DAMN! DAMN!!!
http://www.youtube.com/watch?v=WLV4T8jxbx8
Gledajuci TWD i razmisljajuci o tematici,igri i svemu vezano za ovo dao sam se i u razmisljanje sta ocekivat.Sta ja ocekujem,sta bi moglo biti,sta se da zakljucit iz ponuđenog dosad.Kako su rekli da ce Ellie biti glavni lik i da cemo sa njom vise igrati,a ona sama izgleda u traileru vec onako opako ovo bi mogla biti i jos intenzivnija igra.Sasvim sam siguran da ce ostat sve ono sta krasi prvu igru ali gameplay i radnja bi mogli biti dosta drugaciji.Meggie me podsjetila na to.Mislim da ce Ellie u ovom nastavku biti otprilike takav lik u jos puno surovijim scenama i da bi citava igra mogla biti takva.Bez onih idilicnih prizora apokalipse,smijeha ili bilo cega sa happy endingom.Predviđam samo patnju
Jao ovo jedva cekam, sanjao sam nocas da igram uhhh
https://youtu.be/3To67iLGkkU
Misljenja?
Ja sam valjda u manjini...naime nisam MP u jedinici i remasteru nijednom pokrenuo. Jednostavno me ne zanima, uz onakav SP mi samo treba jos SP-a.
Predobar je MP, nisam ga igral satima, ali dovoljno da vidim da je poseban.
MP u jedinici je fantastican
Vrhunski MP sa uzasnim severima.
Vrhunski MP sa uzasnim severima.p2p je konekcija, naravno da je uzasno ko i svaka igra koja nema dedicated servere
Vrhunski MP sa uzasnim severima.Pricaj mi. Nakon valjda 2000 sati u njihovim igrama, nista me vise ne moze iznenaditi.