StarFox_N Kada je igra izašla velika većina onoga što se radilo u temi je bilo toksično izdrkavanje koje je na kraju uništilo temu.
To je jedina stvar koju sam zamjerio administraciji pa i Fenixu.
Moderiranje tada je bila noćna mora i baš bih volio bilo koga vidit u toj koži. Milijardu postova tolike frekvencije izlaženja da je samo čitanje bilo full time posao. Svi sa nekim svojim stajalištima, najčešće sebičnim, nefleksibilnim stavovima, svi s visokim zidovima oko sebe koji se, vidimo, ne spuštaju ni danas, a potom je tu bila i treća kategorija vas koje je vrijeđalo što sve to uopće moraju čitat. Baš generacijska igra u svakom mogućem pogledu, nešto što nikad nije ni neće izazvat toliki raspon i količinu emocija
A što se tiče opcija, imali ste ovu temu, drugu spoiler temu, a potom i treću temu koja se otkrivala samo onima koji su prešli igru. Koliko god toksično bilo, a bilo je pun kurac toksično, mislim da nije bilo boljeg mjesta na internetu za pričat o igri. E sad... pitanje je koliko neko mjesto može uopće biti dobro za TLOU2
A sad iz moje perspektive... i danas mi se zamrači kad vidim ovu temu. Krenulo je kao meni najiščekivanija igra svih vremena. Nastavilo se s leakom o Joelu. Pa sam Flipperu pomagao pisat recenziju, pa moderirao vas koji ste igrali. Jednima sam bio pederčić, a drugima pederčina, sve to dok još nisam ni taknuo igru. Uz sve to su retardi ddoasali server na svako spominjanje igre na portalu. Da bi ja odigrao nakon svih tek negdje mjesec dana poslije lol
I uz sve to, nakon što mi se praktički spoilala cijela igra, TLOU 2 mi je (p)ostao jedna od najboljih igara svih vremena. Točno se sjećam, kako sam nakon creditsa, još uvijek pod emocijom uletio u temu prosvijetljen kao Gandhi, dijelom da smirim obje strane, dijelom jer zaista to smatram, da nešto što ima toliko podijeljenih stajališta ne može bit loše, jer igre su umjetnost, a poanta umjetnosti je da izaziva reakcije, pa da se barem složimo u tome... da bi mi obje strane opet jebale mater🤣
Ali stvarno, što reći o igri o kojoj ćemo i 4+ godine kasnije opet napisat 300 istih postova. Ovo što je Tze napisao je, primjerice, skroz pogrešno, jer za ovakvu igru ne postoji ni objektivno ni pravo ni ispravno, ne može bit, i TLOU je čisti dokaz tome da se nešto može tumačiti i razumjeti na različite načine. Nismo svi isti. S ovolikim odmakom mogu napisat samo da mi je žao što netko drugi nije shvatio igru poput mene, ali da idem solit nekom pamet, to (više) nema smisla.
U iščekivanju bratka koji je banan isto toliko godina da opet pronađe način da izvrijeđa...