- Uređivano
Inače da ne pišemo o glupostima i analizama korisnika foruma ajmo o igri.
Probao remastered upravo. Upgrade se vidi. Nije baš kako pišu recenzije i DF da ga nema. Nativni 4K je na 30 frejma i slika je jako oštra a igranje i pokreti CGI skoro jer igrin MOTION BLUR koji je character i object based sad dolazi do izražaja.
Pošto imam VRR i 120Hz probao sam i 40 fps mode, jako dobro radi i mislim da rezolucija ne pada ispod nativnog 4K, ako i padne teško je vidjeti. Performance mode ima malu degradaciju ali opet teško vidljivo radi dobrog art i dizajna mapa. U performance modu igra ide oko 70 frejma i više prosječno. 80 čak i dosta se smanji input lag pa će neke dionice biti još bolje za rambo still igranja.
Učitavanja dosta brža nego PS4/PS5 patch verzija ali nikako razina Spidermana 2 , Ratcheta i slično. To ne čudi jer igra je ipak nativna PS4 u srži tj. kod igre.
Solidan upgrade za 10 dolara/eura.
Dal je moglo badava? Moglo je ali nisu to neki novci, jedna velika pizza a dobije se solidan upgrade i dodatni sadržaj kojeg još moram isprobat. Uglavnom ispolirana igra je bila i na početku i zaista nema prigovora.
Pogotovo nakon kaj sam odigrao smeće poput Evil Westa do kraja nedavno.
Ovdje se vidi što su Sony igre i što je Naughty Dog studio.