Igra je do jajca, sve ostale su flaskule pored nje
The Last Of Us Part II
Razmišljamo o istoj. I mene je skroz živcirala, osrednje izvedena i ubila tempo.
Jel može meni neko reći koji je to fajt?
- Uređivano
wooddiebone
Kaz***šte. To je sve što ću reći.
Ne znam kako se spoiler tag stavlja na ovom forumu.
Je pa loš vam je taj fajt kad ste koristili Listen mode.
Ko koristi listenmode u ovoj igri neshvacam ga ozbiljno
escoban
Ja sam ga koristio isključivo da bi mi strelica pokazala kud moram ić i onda odem u drugom smjeru istraživat.
Ali u borbama nikako.
Čekaj onda to ipak nije ta na koju sam mislio. Jer nisam uopće probavao listen mode. Možda ni nema lanaca tamo di mislim nego sam zabrijao. Na otvorenom je i mrak je, to je dowta za reć.
- Uređivano
- Uređivano
Kikiller zanima me kakva bi bila ocijena bez silni youtubera koji su bashali i pozivali na bojkot igre ,studija neki su i sagradili i yt kanal na tlou2 bashanju svaki video je kontra niela ili nd-a , a opet se ponavljam i da je story najvece smece ikad ( sta sigurno nije ) uz sve ostale stvari koje igra nudi nemoze biti ispod 7/10 ako cemo objektivno
A za metacritic kad te youtuberi uvate na hate train tesko ces izac u normalu. NBA ili Fifa imaju sigurno odvratno niske ocijene jer ih se uvik basha , a realno nisu lose igre samo imaju te lootboxove pa ih se pokusava na takvim stranicama prestavit ko smece . I opet ponavljam sve ovo ocemu mi pisemo i taj score od youtubera ili reviewera neznaci nista onom velikom djelu igraca koji ni neznaju da takve stranice i ocijene postoje.
Slažem se s tobmom, ali kad je takva situacija na Metacriticu to ukazuje na situaciju da je nešto trulo u državi Danskoj.
Nešto je trulo, a to je jebeni interent koji se u zadnjih 5 godina pretvorio u političku platformu.
wooddiebone politicka platforma su postali svi mediji, ukljucujuci i igre
- Uređivano
chono7
Igre i mediji su uvijek i bili politička platforma.
Internet je onaj koji je postao dom aktivista i couch političara.
Igre danas nemaju ništa više politike u sebi nego jedan Metal Gear Solid ili Splinter Cell.
Samo što danas, zbog društvenih mreža glas vokalne manjine čuje i vidi puno više ljudi nego tada.
Na kraju dana, politika je u igrama kolko si ju sam guraš unutra.
wooddiebone kao i za net, koliko sudjelujes toliko i imas, pogotovo ove godine. Zato i imamo toliko malo aktivista i pravih "pokreta". U ostalim medijima, pa i igrama, kriv si ako kupis takav naslov, jer drugacije sadrzaj ne mozes birati
Prevrtite na prve komentare u temi, urnebes.