resident_evil Došao sam do famoznog dijela sa E3 2018. Ne znam da li je do mene ali pogledao sam danas opet taj video. I tamo je nešto bolja grafika pa se kontam da će tako izgledati na PS5.

Ubij me ja čitavo vrijeme mislim da ti pišeš o Spužva Bobu...

resident_evil
    Gledao sam i ja. Osvjetljenje je bolje. Igra svijetla i sjene blablabla, speculari na autima... Nije puno bolje, ali da, vjerojatno nešto što ostavljaju za PS5 verziju.
    Moguće da će izgledat i bolje.

Fico Ubij me ja čitavo vrijeme mislim da ti pišeš o Spužva Bobu...

Giphy - forrest gump running GIF

Gdje će ti on recenzirati trenutno nešto. Resi Samo trči 😃

Stalno dolazim u napast da stisnem R1.. od onoliko opcija oni nisu mogli ubacit da se isključi listen mode.

Još si jači faker ako imaš mogućnost, a suzdržiš se.

sve sto mogu reci je da stalno razmisljam o igri dok sam na poslu, nemam uopce koncentracije na poslu jer me zanima sto ce se dalje dogoditi IAKO sam procitao sve spoilere al igra te jednostavno oduzme i vuce da razmisljas sto dalje....

Isto i kod mene i frenda..treniramo u gymu i razmisljamo o igri

weky
    Neki ljudi vole igrati bez HUDa i ikakvih pomagala, a listen mode ti pokazuje otprilike neprijatelje kroz zidove. Poštujem da postoje i takvi pojedinci, ali mislim da nije veliki problem ak doslovno možeš zaboravit da taj listen mode postoji. Nije da ima trophy koji dobiješ ako pređeš igru bez toga pa da je bitno. I ako ga stisneš slučajno, lako makneš prst sa tipke.
    Al da su mogli ubacit to, mogli su.

Mogao se isključit u jedinici, to mi je najveći problem.

Baš sam jedinicu krenuo prije jedno mjesec dana taman da riješim opet prije dvojke i kažem burazu isključuj mi taj wallhack neću s tim igrat. On mi kaže “pa nemoj stiskat tipku i tjt”, reko samo ti to meni isključi jer ne želim uopće pomislit na to.

mislim trebali su dodati achievment da igraš na najvećoj tezini bez listen moda ili generalno bez listen moda.

Brijac jer ne želim uopće pomislit na to.

doslovno. mozes ti igrati da ne pretisces ali citavo vrijeme znas da je jebeno tamo. kao da igras minecraft a creeper te jebeno gleda iza ugla.

A nije wallhack kad ta stvar gotovo ničem ne služi u TLOU 2. Baš je full beskorisan bez hrpe nadogradnji.

To inzistiranje na isključivanju je više glupiranje nego stvarna želja i potreba.

A fakat je beskoristan u dvojci.
        Krećeš se brzinom ne krećeš, a domet mu je metar i pol.
        Bolje čujem sa dobrim slušalicama.

Baš je full beskorisan bez hrpe nadogradnji

Da, ali s obzirom da nadogradnje moraš rješavati po redu, upgradeaš ga samog po sebi.

Uglavnom, ako sam ga 5x stisnuo, puno sam reko. Bezveze mi ga je koristit.

Moožda se mogu složiti da igra djeluje malo prerazvučena, trenutno (sredina Day 2) nemam neki osjećaj da napredujem sa pričom.
        Makar, dijelom je to i zbog toga što nema zgrade koju ne pronjuškam (i sa tim načinom igranja mi već fali nekoliko collectibilsa,, lol... Pa kud ih stavili...)

fensisuperstar
          Pa opcije su uvik dobre naravno. Samo kažem da svakako biraš ne koristit, pa u ovom slučaju ne vidim neki problem u nepostojanju konkretne opcije. Ali dobro.

Na nekih 10-ak sati sam i zanimljiviji su mi

flashbackovi od glavne priče.