foggy
Nice, dobro odsvirano
19marksman89
Ista stvar se meni dogodila sa Death Strandingom, cijeli dan se ponovo skidao haha
foggy
Nice, dobro odsvirano
19marksman89
Ista stvar se meni dogodila sa Death Strandingom, cijeli dan se ponovo skidao haha
Jedno pitanje na mapi mi se pojavio upitnik i kad očistim tu zgradu i dalje je upitnik jel treba tako biti ili samo nešto promašio lootat??
fatamorgana
Nešto nisi skupio.
Kad sve skupiš, onda se precrta upitnik.
Meni je jednom i dalje bio upitnik dok se nisam malo udaljio od lokacije pa je Ellie rekla nešto u stilu da je riješeno i prekriži.
Jebate bas me zanima kakav ce bit MP , battle royal se uklapa u ovu atmosferu vrhunski!
Fucking hell, nisam znao da se ovo može
Ma je, i ja sam par puta skočio random na glavu i falilo mi je to, dok nisam skužio da ti igra ne da ni tutorial, ni prompt. Treba stisnut kocku u zraku.
Igra je dosta pokupila od Uncharteda 4.
I baš mi se sviđa kaj nije objašnjeno.
Kolko toga trebamo sami skužit.
Ja sam to pokusao par puta ali nije mi uspjelo. Nisam znao za kocku
Jucer je buraz izvukao slucajno pusku blizu stola i porusio salice koje su bile na njemu. Mala stvar, ali meni puno znaci kada vidim da je sve objekt s fizikom
chono7
Reci mu da proba to kraj Clickera napravit
Nisam spominjao ništa, ali s obzirom da se radi o maaloj naznaci nečeg, stavio sam spoiler tag.
Pitanje se odnosi na one koji su vidjeli leakove.
Znači, samo želim kratki odgovor, bez ikakvih objašnjavanja... Pričat ćemo kad završim igru.
Samo to
Tuhy Nije spoiler samo odgovor na tvoje pitanje.
Solid_Snake
Meni je najbolji dio tog gifa šta zapravo trusneš po podu na kraju, odma puno realnije djeluje.
Čovječanstvo treba kolektivni restart.
Thanks na odgovorima.
Meni je ovo igra generacije. Mislim da sam tek na pola, ali nerealno i neuvjerljivo mi zasad zvuči tvrdnja bilo koga da je ovo LOŠE pisanje.
Neki događaji nam se ne moraju nužno svidjeti, ali ovo je trenutni vrh u igrama. Al ok, možda mi se mišljenje promjeni do kraja.
O priči i razvoju događaja bi mogao pisat i pričat danima. Osim prve igre ne znam je li još neka to postigla na ovolikoj razini, tako da je to uspjeh samo po sebi. Jedva čekam preći i otvorit si pristup tajnoj temi. Vidim da je već poprilično aktivna.