Dobri stari mit o nesposobnosti developera. Izvlačenje "zadnjeg atoma snage" je ogroman gubitak vremena i novca.

Na base Ps4 eksplozivne scene u Unchartedu 4 su imale dropove do 25 pa mozda i nize.Zadnja scena na brodu koji gori i eksplodira je slide show. Ista stvar je sa RDR 2 u naseljenim gradicima.Prvi slideshow pocne u onoj prvoj tucnjavi u blatu u Valentineu.

Kad sam to iskusio,prodao sam svoj Ps4 i istog dana na rate kupio Ps4 Pro.Svako ko tvrdi da na obicnom Ps4 igre rade glatko,posebice igre poput U4 i slicne taj laze ili trola.

U4 sam čak i igra i iša je skroz glatko na base PS4.

Dobro, ne smeta svakome pad frameratea isto ali da na Pro i X modelima igre ne rade bolje baš i nije točno. Ja se igram na Xbone S na 1080p teveu pa bih opet volio X model zbog boljeg izvođenja.

kupis si posteni PC i taraba. kakve crne pro konzole i gluposti. mazanje ociju. Death Stranding se izvodi najbolje od gotovo svih igara na ps4 i pokazatelj kakvi si perfekcionisti u Kojiminom timu.

Heat Ne postoji "izvlačenje zadnjeg atoma snage" jer devovi, tipa Ubisoft ili EA, ionako koriste možda 40% snage current gena, i to base modela. Vjerojatno i manje.

Ako 99% vremena ne dropa, je li igra onda loše optimizirana? Što je najbolje, na Pro dropa u istim rijetkim situacijama. Rock solid 30 fps je u imalo zahtjevnijim igrama na konzoli nemoguća misija.

19marksman89 i bolje sto ne postoji...

ne zelim da mi @emilijo dobije srcani! mora ostati koja ekskluziva i za Sonyevu konzolu

ikral da, igras preko ps now

master rasa druze. kakve pezanterijske konzole...

Zero RDR 2 mi je cisti primjer koji pokazuje prednost Pro konzole. A to je stabilan framerate i lock na 30! Ista stvar i GTA 5. Mozes vozit auto i na raskrizju prilikom svakog skretanja osjetit drop (meni osobno ubija toliko igrivost da zbog toga odlucujem hocu li igrat igru uopce ili ne) dok na Pro konzoli "glatkoca" izvođenja ostaje i u raskrizju jer ne dropa.

Ja ne kuzim ove sto pisu "isao je glatko". Ne nije! Sve je trzalo i dropalo na vecini scena gdje se penjes, gdje ima akcije i nekoliko npceva. Otvoreni leveli pogotovo. Igra NE drzi lock na 30. Dropa, trza, ne radi glatko.
        Nisu ni NDovci svemocni na starom hardwareu.

Pa glatkih 25 fpsa je i dalje glatko.

Joj ne pricaj mi sta sam ja vidio. Jedan jedini drop sam imao sa tom vatrom i to je bilo zanemarivo kolko je kratko bilo. Ostalo je radilo fino sve.

chono7 Moraš kupit bolji TV na kojem ne trza.

Nisam gledao još, čekam i ja na komentare da li da gledam ili ne 😃