zontra montoya Počel prije dva dana i nemam riječi za početak, ne znam ko se pametan odlučil za tu odluku Nisam ni ja imao, jedan od najboljih početaka igre ikad. A onda sljedećih 40+ sati igre još bolje. Nevjerojatno!
escoban resident_evil A ima i oni koji predu pola, pa se prebace na druge igre i onda se vrate par miseci kasnije i nastave bez problema. To su kraljevi gameinga 🤣
wooddiebone escoban Ja sam tak odradio Tsushimu. Nemam živaca za previše Assassin's Creeda odjednom 🤣
Legendary_Hero solidmerlin Ja još uvijek tako igram Heroje hladnog čelika. Počeo sedam puta, sedam odustao. Stoji mi na zadnjem chapteru sa 110+ sati i pet godina igre.
montoya Završil maloprije s bolnicom, kakva igretina! Svakako u rangu s prvom, ak ne i bolja. Na 37% sam, 14h - ko zna kaj me još sve čeka… Potpuno sam stal sa Ghost of Tsushima, jednostavno nemam kad igrati oba, a i TLoU je jednostavno bolji.
Zero montoya Svakako u rangu s prvom, ak ne i bolja. Bolja u apsolutno svakom segmentu, ali to ostavljam tebi na prosudbu.
escoban Samo nastavi, ceka te tu jos puno stvari 💪 RDR2 i ovo nemaju konkurencije, bez uvrede za Witcher3, Skyrim i BG3 i mozda jos neku igru koju sam zaboravio.
chono Half Life 2, Talos, ME, witcher 2, hl Alyx, bioshock, zelda, elden ring, gears of war, aoe, starcraft… da ne nabrajam dalje
Tzereen Svaka čast navedenim igricama, kao i brojnim drugim koje Chono nije naveo, ali meni je ovo također najbolja igra. Obožavam mass effect, obožavam nier, obožavam još brdo toga, ali ovo je perfekcija.
prayer Kako kome, meni je gameplay fantastičan ali priča promašaj. NieR mi ima 10/10 priču ali dosta slabiji gameplay tj kombat. Za mene nema igra koja je u svemu uspjela u svemu biti vrh
StarFox_N Nikada se nećete složiti tako da nema smisla uopće krenuti u raspravu. Obožavam Part 2. Bio mi je genijalan ali mi nije najbolja igra koju sam odigrao. Ali što se tiče kvalitete gameplaya, motion capturea, mikrodetalja i kako sve to djeluje u pokretu (i kao cjelina) odnosno kako se "igra" nema konkurencije. Razina koju niti jedna druga igra nije dostigla.
StarFox_N chono Pošteno! Meni MGS3: Snake Eater i/ili MGS4: Guns of the Patriots. Miri npr. Claire Obscure: Expedition 33. Nitko ne može tvrditi kao činjenicu da je neka najbolja.
Tzereen StarFox_N pa naravno. Svako govori za sebe. Ja sam i napisao da je meni najbolja. Mislim, čim se krene pričat o knjigama, serijama, filmovima, igrama, kad kažeš da je nesto najbolje, po meni bi se trebalo očekivati da govoriš "meni", čak i kad to ne napišeš.
pravednik Mislim da ne postoji bolji TPS sa ovakvim gameplay mehanikama, kretanjem, stealthom, reakcijama NPC-a i glavnog lika. Red Dead 2 i Ghost Recon Breakpoint al Tlou je razina iznad po nekim stvarima.