Baš razmišljam zadnjih dana, što mislite da se leakovi nikad nisu dogodili? Jel bi igra i dalje ovoliko podijelila fanove?
Iskreno mislim da su nevjerojatno puno naštetili i da je dosta ljudi imalo previše predrasuda (dosta njih neosnovanih) prije igre i da su si 'zacrtali' u glavi kakva će im biti igra bez da su je i odigrali. Ja sam dosta leakova izbjegao, ali sam i na neke naletio. I zbog toga sam si već u glavio stvorio sliku igre gdje će ona biti razočaravajući nastavak. I zbog toga sam izgubio želju za igranjem kad je izašla, pa je 6 mjeseci samo stajala skinuta na HDD-u. Kad sam napokon odigrao i završio igru, znate kakvo sam mišljenje dobio o igri, da je to jedna od najboljih ikada. A što je najsmješnije, zbog jednog leaka sam stvorio predrasudu o igri i odgađao ju, a na kraju je bio skroz lažan i nije imao veze sa zdravom pameću. 6 mjeseci sam odgađao prelazak zbog obične laži! Ali bio sam otvorenog uma, nisam dopustio da tamo neke glasine utječu na moje mišljenje, nego sam ga na kraju stvorio na temelju odigranog. A sad zamislite koliko ljudi ima koji nisu na kraju ni htjeli odigrati igru ili su ju odigrali samo kako bi mogli potvrditi svoje mišljenje stvoreno prije samog prelaska, te su igru prešli samo sa jednom misijom - potvrđivanjem tog lažnog mišljenja gdje apsolutno ništa nije smjelo to promijeniti.
Da barem mogu ući u neku alternativnu dimenziju gdje leakovi nikad nisu postojali, gdje je cijeli gaming svijet ušao u TLOU 2 sa minimalnim znanjem, tj. onim informacijama koje su ND i Sony željeli plasirati u marketingu igre, a onda sve one šokove i obrate otkrijemo zajedno, a ne 2 mjeseca prije izlaska igre.