buz

To je priprema za PC port a uz put ce zaraditi na PS5 "remaster" verziji. Ista stvar je bila i sa TLOU 1, tu je cak bio slucaj remaster remastera😁

EVO oficijalni Trailer.

Jebat GA, morati cu ponovo odigrati. Barem do djela s Abby lol

Prihvatljiva cijena.

Iznenadio me dodatan sadržaj. Volio bi da slićan tretman dobiju Bloodborne i RDR2.

dormin Bloodborne

To se kupuje prije nego što najave! A što se tiče ovog remastered izdanja, samo je pitanje vremena kad će najaviti za PC.

Super jedva cekam opet ovo cudo prici 😂

I ja jedva čekam ovo više nikad ne zaigrati.

wooddiebone

Ako imaš fizičku kopiju igre nadogradnja te bude koštala 10 eur za digitalni TLOU2 Remastered!

Isto je i za digitalnu verziju.

Fer cijena obzirom na dodatni sadržaj i usporedbu sa onom travestijom MGS Collection od Konamia.

Kako inace te nadogradnje funkcioniraju kod fizickih igara, jel ja mogu recimo od frenda posuditi disk i za 10€ uzeti ps5 verziju i vratiti mu disk ili postoji neka prepreka?

Svaki put kad oćeš igrat, moraš ga turnuti unutra. Disk, jel.

Poprilicno bezobrazno i nazalost ocekivano da se iza dodatnih para skriva nesto sto bi trebala biti osnovna funkcionalnost PS5 igre (mislim na haptic feedback), pogotovo kada se uzme u obzir da igra vec ima svoju PS5 verziju. Medutim, barem su dodali novog sadrzaja u igru pa to opravdava cijenu od 10EUR.

Garrus_V

Vrati mu disk kad završiš igru hehe, jer ako nemaš igru u konzoli ne možeš igrati digitalnu!

Ma iskreno vise me zanimalo kako to funkcionira u praksi s upgradeom. TLOU2 mi je bio vrlo dobar ali nije ostavio toliko jak utisak na mene kao prvi dio pa s obzirom na backlog ne vjerujem da bi ga ponovno igrao.

6 dana kasnije

Nisam vidio ovaj koncept do sad, ocekivam ovaku Abby u seriji