The Last Of Us Part II
Ja sam imao volje jer rekoh do kraja će se dogodit nešto što ima smisla ili će barem smisleno završit, ali ne, igra te negativno iznenađuje sve do kraja, a tek kraj.. užas.
Možda vam pomogne novi kontroler jer će ubacit haptičke funkcije, pošto ne razumijete priču
fatamorgana mozda mozes manje napadati ljude sto iznose svoje misljenje i stav prema igri koja im se nije svidjela, a ne podjebavati.
Ja sam na kraju odustao od svoje recenzije ove igre jer mi se čini da nema potrebe. Nikad nisam naletio na groznije rasprave i napadanja nego ovdje. Al ako ništa drugo, pisalo se. Očito je uzburkala mnoge duhove.
Problem je šta god se pokuša komentarisati odmah se vrši napad na čitavu igru. Evo npr. ovaj video gore što sam objavio, fakat stoji preporuka da se pogleda, čovjek se priče dotakne samo rečenicu-dvije, a 99% se svodi na gameplay.
Stvarno preporuka, nije analiza storya pa da pojedincima odmah skoči tlak i da se triggeraju.
chono7 Nije napad nego šala mala zato sam i stavio dva smajlića na kraju.
Frend je uzeo igru DayOne i roknuo je za 3 dana.
Nakon toga je posudio meni. Ja poceo, ali kako je krenulo ljeto u punom mahu nisam imao vremena odigrati. Uspio sam zavrsiti sad pred tjedan/dva.
Perverzija od igre. Unaprijeden prvi dio u svakom pogledu. Pridodana paznja detaljima u suludom perfekcionizmu. Nadograden gameplay, borba, postavke u igri, titlovi, nema sto nema za podesavanje.
Prica. Fucking prica!
Baca emocije iz jednog kraja u drugi. Taman kad mislis da si skuzio sto se dogada, dobijes samar i twist.
Abby, oh fucking Abby. Predobar lik. Poslozena prica (bar u mom slucaju) da sam zamrzio Ellie. I doslovce nisam htio ici rijesiti Epilog (to je jedini minus od mene).
I zelim treci dio TLOU s Abby. U punom sjaju. S misicima kao Arnie.
A TLOU2 ce se igrati na PS5 kad tad.
Chaky I zelim treci dio TLOU s Abby.
To sam i ja sebi reka, najbolje bi bilo da nastave s Abby i Lev ka glavnim likova, Ellie da eventualno ima neku manju ulogu, bar zaključak njene priče. Samo se tu bojim nepotrebnog fokusa na trans element čije mi ubacivanje ni u startu nije bilo baš drago u ovakvom postapokaliptičnom scenariju.
Shooter
Mene to nije uopce smetalo, niti su tako jako izrazeni.
Abby je konstitucijom jaca i potpuno razumljivo s obzirom na vojni rezim u kojem zivi/opstaje, ali nigdje nije izricito navedeno da zeli biti musko. Bar ja nisam nasao.
Lev.
Mlada cura tek usla u pubertet s nekakvim nadanjima u zivot lovca bude primorana za zenu nekom starom prdonji. Takoder vise povezujem s nekakvim pubertetskim buntom, a ne spoznavanjem vlastite seksualnosti u toj dobi.
Digla se halabuka previse oko toga.
Negdi sam vidio na youtubeu ima par hintova u TLOU2 da ce treci dio biti u Europi, prepostavljam da ce Abby trazit FF mozda kasnije i Ellie jer je imuna
Garant će napravit prequel, verziju priče sa Joelom dok je bio mladac sa svojom zaručnicom nešto u stilu Days Gone i prije početka pandemije. Bilo bi to super. Da se toga puno napravit. Nedovršena je to ipak priča koje se nastavila u drugom smjeru.
Tzereen Zbog TLOU 2 sam se vratio na forum nakon godine i pol...
Nakon dugo vremena sam se baš jako veselio nekoj igri i želio sam podijeliti dojmove, raspravljati itd.
Od kada postoji ovaj forum nisam vidio jadniji način rasprave, veću toksičnost itd. Ono je bilo dno dna.
Odustao sam od bilo kakve rasprave, svoje recenzije, dojmova... Nema smisla.
Teško da imaju o čemu raditi igru prije pandemije.
Isto tako da se nadovežem na Abby i Lev, obije su žene.
Abby skroz, a Lev se predstavlja kao muško isključivo zbog potrebe.
Nema to veze sa transićima.
Dobro ste skužili.
Po čemu bi se igra radila prije?
Ovakve izjave može dati netko ko nije igrao jedinicu.
Uvijek ima prostora za prequele. Recimo može se produbit priča o Ellie i Riley. Ionako je sve izmišljotina. Ali ja bih volio vidjeti Joela u nekom drugom izdanju u istoj igri. Dobar scenarist može puno toga izvući.