The Last Of Us Part II
Najveca prevara u povijesti gaminga!
Kad uhvatim vremena osvrnut cu se u spoiler temi
19marksman89
Ocjena bez spojlera?
6/10?
Nategnuta 6/10 da
19marksman89 ok.
U spojlere ne idem dok ne riješim. Ali ti su znači prvi hardcore fan koji je razočaran. Zanimljivo.
Baš me zanima mišljenje kad ja riješim.
19marksman89 Stari moj, je li tebi netko hakirao account ili se šališ?
Znam te ovako preko foruma, ali odgovorno tvrdim da si najveći fan TLoU među nama. Ako ti tvrdiš da je igra prevara onda to stvarno ne može nitko opovrgnuti.
Najglasniji i možda najelokventniji.
Ali mislim da je i Chole tu negdje. I Tuhy. I Tze, iako je najglasniji po pitanju NieRa.
actually jedva čekam pročitati njegovo mišljenje.
19marksman89
Tako ti je i TWD među serijama
fensisuperstar
Metoo
Tzereen
Dobro da nisi stavio #
Vec bi se desila sranja
jedna spoiler free diskusija. Što mislite kaj bi ND trebao raditi iduće? Part III ili novi IP. I ako ste za novi IP jel mislite da bi trebali napravit još jednu linear story igru ili promijenit žanr?
IMHO mislim da bi trebali proširiti svoj spektar. Ovaj žanr su toliko ispolirali da je postalo do neke mjere jako predvidljivo što rade (primjer kod level designa mi je postao jako obvious gdje me navode). Ono što je Guerilla napravila sa Horizon mislim da je vrijeme da ND to napravi za svoj studio!
KruxZhlajfa isto mislim kao i ti. Trebali bi izaći iz svoje (ne)ugodne zone. Nadam se nečem totalno drugačijem.
Ali zasad znamo da je iduće veliki online multiplayer projekt baziran na TLOU2. To se baš nadam nekakvoj velikoj nadogradnji multiplayera iz jedinice i nečem revolucionarnom kada je već zasebna igra.
KruxZhlajfa Mislim da je vrijeme za novi IP. Volio bih da ostane story driven, ne mora biti linearno, dapače malo promjene ne bi škodilo.
Volio bi vidjeti ND RPG u punom smislu te rijeci. Pa onda neka Neil odradi i pokaze "raskos" svog pisanja, neka grana price, veze questove, stvara likove, kroji njihove sudbine s obzirom na odabir igraca i akcije i sve to poveze u smislenu cjelinu. Na sto bi to licilo?
Pa, ako glavni storyline bude na razini ove igre ne bi bilo loše, uz male prepravke. Ili si imao u cilju to napisat samo da bi podbadao ljude bez obzira šta nisi pipnuo igru, kao inače? Prozirno je postalo...
Nadam se da neće ići u Online vode. To bi moglo bit krš.
- Uređivano
Definitivno novi IP jer im je zadnji iz 2013. I baš bi volio da se odluče za nešto sasvim novo kao što je to napravila Gerila. Samo MP naslov nikako ne bi htio.