fensisuperstar Tuhy taman pogledao. Osobno mislim da će biti bomba. Komentari su top, "Johnny Cage? Johnny Aged!" ovaj "character intro"baca vibe na Kung Fury. Totalni oldskul bullshit komedija. To je Johhny Cage.
Tuhy Aaaaaaaa, genijalno 🤩🤩🤩🤩🤩🤩 Noob Saibot mi je tu 😍😍😍😍😍😍 Ok, ćelava Jade ne paše, i Shao je čudnjikav. Al sve u svemu O-D-L-I-Č-N-O
herc renda Meni niti jedan od tih filmova nije nešto posebno, jedino VFX s kojim metu sve pred sobom. Ali!!! Doživljaj gledanja u kinu na najvećem platnu u 3D je nešto sasvim drugo!
herc Čini li se to samo meni ili svi noviji filmove unazad 6 mj brže dolaze na torrente? Evo, novi Superman već na "onim" strnicama… Prije smo morali čekati po par mj, a sada, evo… Par tjedana.
JoelDrake herc Pa općenito dolaze prije zbog streaming servisa, 26.08. dolazi digitalno izdanje Superman, pretežno skinem Dolby Vision/Atmos!
Zero Jurski park je webrip i to jako dobre kvalitete, Superman je čisti screener, dovoljno upozorenje što su stavili da je BR rip, lol. Ali najgore od svega kad to stavi (i ostavi) pouzdani uploader.
Torgue Zach Cregger, redatelj i scenarist Barbariana i Weapons, kaže da će njegov Resident Evil film biti originalna priča, a ne adaptacija postojećih
herc https://www.polygon.com/weapons-warner-bros-freakier-friday-box-office/?link_source=ta_first_comment&taid=689a1a8f68f11900013e7e7d&utm_campaign=trueanthem&utm_medium=Social-Distribution&utm_source=Facebook