Također očekujem flop svjetskih razmjera. Totalno nelajkabilna ekipa, to bi moralo biti ekstra ekstra dobro da uspije.

Ne kužim kako je ova Florence Pugh ikad postala popularna. Nit je zgodna, nit ima karizmu, nit ikako glumi. Praktički Zendaya 2.

weky Ne kužim kako je ova Florence Pugh ikad postala popularna. Nit je zgodna, nit ima karizmu, nit ikako glumi. Praktički Zendaya 2.

Baš mi padne mrak na oči kad god vidim da glumi u filmu koji idem gledati, isti slučaj i sa Zendayom, a obje su u svakom drugom filmu.

weky bas, al i dalje bolje nego Gal Gadot, vljd najprecjenjenija glumica ikad

Meni je Anthony Mackie. Taj čovjek nebi znao nešto dobro odglumiti ni da mu život ovisi o tome

Torgue TBH, bezveze. Prvi Predator je super, ajde i drugi. To je prolazilo za prvi pogotovo jer cijeli film nisi znao kakav zvjerka vreba ljude i odlično je odrađen prijelaz između napetosti, straha i same akcije. Ovi svi filmovi kasnije su nakarada, besmislen slaughterfest bez neke gradnje ičega. Prey je bio na tragu stare slave, ali ovo je čista spin off regresija za klince, kako i djeluje. #nećesegledat

Sinners dobiva brutalne reviewove.

Odlično, nadal sam se odličnom filmu, ovo zasad premašuje očekivanja.

Sljedeći petak u kino.

Ovo se čini kao da bi moglo dobro biti

Zero

E da, nakon 28 dana i 28 tjedana, na red je stigao i nakon 28 godina Ha-Ha-Ha! Nadam se da će bit gledljivo.

Do premijere sutra točno 2 mjeseca pa bumo vidli kak bi slepci rekli.

Ovo izgleda brutalno

Wayans izgleda ko da će razvaliti ulogu. Izgleda jebeno za svoje godine tip.

Djeluje obećavajuće.

6 dana kasnije

Ovo se ide gledati u kino!

herc

Teaser od pola minute je već bio nabrijavajuć, ovaj trailer je brutalan. Nadam se još jednom jebenom filmu kao što je i Sinners ispo.

Doza popcorn zabave. Prvi je bio dosta bolji od drugog, znamo što očekivat od ovog i također očekujem da će isporučit što želimo.

Wow. Posve atipično za Dwaynea. Prilika da pokaže da može odraditi i nešto puno više, a trailer je odličan.