'Lucy' još nisam pogledao, makar mi je par ljudi to preporučilo. Ne mogu suditi na temelju par slika, ali ću ipak kazati - teško mi je zamisliti da je lošiji od 'Under the Skin'. Doduše, možda i jest. :(Meni je osobno Under the Skin bio odličan film, a jesi li i znao da većina sporednih glumaca u filmu, ne samo da nisu bili profesionalni glumci, već nisu ni znali da ih se snima? Scena kad Scarlett posrne na ulici, scena u noćnom klubu, kao i sekvence kad se, obućena kao prijateljica noći, vozi u kombiju i "mami" nove žrtve. Svugdje su bile skrivene kamere i oni uglavnom nisu znali da se snima film. U nekoliko navrata stvorila se sumnja kod nekih, ali budući da je to bilo u Glasgowu te je Scarlett još bila onako obučena, nije ju puno ljudi prepoznalo. Cijela atmosfera je po meni dobro pogođena, kao i njeno snalaženje u novom svijetu, ali razumijem da se neće svima svidjeti.
S druge strane, Lucy ne mogu preporučiti jer smatram da je po meni dosta jeftin film, a njena gluma je ispodprosječna. Slobodno ga možeš zaobići.
Kome treba nešto "negledljivo", slobodno javite pa ću vam linkati par meni zanimljivih eksperimentalnih filmova. Zanimalo bi me mišljenje nekih članova o njima. CroZac zna o čemu se radi, njemu sam to već spominjao.