- Uređivano
7. umjetnost
Je li film bas toliko smeće ili samo internet šalje srednji prst Disneyju?
Deadwalker ne znam jel pratis kritikal pijanca na YouTubeu. Ima dosta dobre osvrte na filmove pa pogledaj. Koliko sam ja vidio CGI je očaj, priča izmjenjena, a miriši da ce biti teski flop jer je koštao 350 milijuna, a ne znam jel brejkao do sada 150.
Ma kritike su isto loše, naravno da je internet radi svega odradio svoje, ali po svemu što čitam film je stvarno srednja žalost.
maverick znam za critical drinkera
Lol, 350 milijuna za snjeguljicu. Mogli su za te novce snimiti još par projekata tipa Andor. Kina su nažalost ionako na izdisaju za budžete te skale.
- Uređivano
Deadwalker jebiga to je prvi Disney film ikada, ok je da budžet bude velik za live action adaptaciju, ali onda moras sa svime pogoditi. To očito nisu i ne znam kako uopće funkcioniraju vise jer nije ovo prvi film koji ce im žešće flopati prodajom.
- Uređivano
maverick ma film je drlog, mulj, Snow WHITE, koza bijela ko snijeg, glavna glumica latino amerikanka kojoj ne treba princ jer je njoj otac rekao dok je bila mala da je snazna i samostalna zena, daj nemoj me jebat, sad oni pricu staru skoro 100 godina idu prilagodjavat trojici woke fanova, patuljci su prvo bili normalnog rasta s time da je bilo i zena i svih mogucih rasa, sad su cgi i to kolko vidim izuzetno los cgi i ne zovu se dwarves nego miners( zamisli koji mozgovi), nek im je sav los publicitet i hrpa gubitaka, zelim da dodju na rub bankrota zbog takvih sranja i zasluzeno je sve kaj se lose prica o tom isprdku, vec dugo mi nekaj nije tak digo zivce, osim Acolytea
Zašto bi netko njoj to rekao? Ona je dobila plaću za svoj posao i ide snimat dalje nove projekte.
Pravo pitanje je za šefa studija koji je odobrio budžet u startu, producente i redatelja koji su spiskali toliko lovu na ovo.
Pitanje je koliko će novih projekata izgubiti radi ovoga.
- Uređivano
Bullet Train u avionu. Nisam ni htio pogledat cijeli da si odspojlam čim manje. Ovo će bit čista popcorn genijalnost.