Meni ga je stvarno žao po pitanju MGSV, ali kad već tako priča volio bih čuti i iskrenu Kojiminu stranu, a ne PR odgovor.
Mislim da je Kojima sve to gledao profesionalno, a i na kraju krajeva for goodness sake, dozvolio je Hayteru da bude u reklami u MGS4, flesh&blood.
Da ga je toliko "mrzio" koliko insinuira, mislim da bi ga se davno riješio (da je htio naravno). Naravno, Akio Otsuka je za njega i japanski narod THE Snake i Kojimin prijatelj, te za njih je zaposljenje Haytera bio fan service i na preporuku Kriss Zimmermanice. I opet nije Kojima pogriješio, iako morate priznati da je njegov odabir za Kurt Russela u ulozi Naked Snakea poprilično badass.
No sve u svemu, sa moje perspektive Haytera volim, i dalje će biti moj najdraži Snake ikada i nitko to ne može zamijeniti. Samo smatram da je sve to previše lično shvatio te u njegovu odbranu možda se to i moglo malo bolje rješiti, ali ne čudi me sa obzirom na Konamijevu upravu u zadnih 4-5 godina.
Na kraju krajeva, držati jednu ulogu, koliko, oko 15 godina je stvarno pohvalno (i sa njegove i sa Kojimine strane).
Nenad_87 Hayter je to lično izjavio u onom GI podcastu kojeg sam postao.