Meni je Twin Snakes još od recenzije od Reškovca u Gameplay-u ako se ne varam (16 je dobio, ali možda se varam) bio predmet mračnih želja i N-ove ljubičaste kutije.
To i Rezi Remake.
No kad sam ga kroz par godina kasnije odigrao, shvatio sam da su jednostavno animacije loše, glasovna podloga mi je loša (nije loša-loša, ali mi niije na razini emocionalne povezanosti kao u MGS1... Posebno me iritira promjena glumca za Gray Fox-a), a na kraju krajeva, prebacivanje MGS-a u MGS 2 engine jednostavno mehanički nije dobra ideja.
Prvi MGS nikad nije imao pucanje iz prvog lica, precizan aim u svaki dio tijela, hanging, skrivanje u ormare itd. itd...
Kad su to uradili onda su trebali i prilagoditi level da pruža određenu dozu težine i satisfakcije prilikom igranja.
Ovdje je jedina karta na koju igra ta da nas sviju opali nostalgija kod prvog MGS-a, pogotovo kad vidimo grafički napredak kao u TS-u.
Ali nije to to i iskreno, meni TS služi u zadnje vrijeme najviše kao tester za Dolphin.
Mislim pogledaj samo ovo
Shvaćam da su htjeli da igra ima njihov neki identitet, a ne kopija, ali se ovdje čini kao MGS1 na 100X stereoidima. A to nažalost iako može u početku izgledati privlačno, nažalost ispuše se vremenom (kao i u pravom životu).
Nije loše imati kao kolekcionarski predmet, zašto ne, ali kao igra je nažalost jako loša (ako vršimo uspredbe sa originalom).