Fico Gotova i trojkaKraj je čisto savršenstvo Opet me priča iznenadila na kraju iako na početku nisam mislio da hoće. Kakav kraj. Od svih likova istaknuo bih The Boss. Fenomenalan i snažan lik, a odnos sa Snakeom je odlično prikazan. Opet se događa ono što je od jedinice naglašeno, osobe su stavljene jedna protiv druge samo zbog toga što drugi donose odluke. I jedino je to ono što može stvoriti 'neprijateljstvo' između njih.
Fico viper89 Nisam još, ali definitivno budem kroz par dana. Vjerojatno već sutra :)Čitav serijal mi je fenomenalan i polako mi postaje najdraži iz mnogo razloga, a glavni bi bio taj da me priča drži iz nastavka u nastavak i svaka priča ima poruku koja se može primijeniti na današnje društvo.Chaky Ne mogu se suzdržati Krenem igrati u slobodno vrijeme i onda shvatim da je prošlo već nekoliko sati... Mislim da ću nakon prelaska PW i četvorke krenuti igrati serijal ispočetka jer mi se ne da ništa drugo igrati. To i Witcher 3 drugi prelazak.
strider Mene je kraj trice natjerao da posteno zaplacem. Do danas je jedina igra koja mi je to uradila.U jednu ruku mi je zao sto maratonas cijeli serijal, Guns of the Patriots je posebno iskustvo ako serijal pratis dugi niz godina.Znam da je meni bio
Fico Za četvorku sam čuo da je feels fest tako da jedva čekam I meni je malo žao što sam ovako išao prelaziti jer znam koji je osjećaj igrati zaključnu igru u serijalu koji pratiš godinama, no i ovo je stvarno nevjerojatno iskustvo. Svaka igra je nevjerojatno kvalitetna i pamtljiva.Ako sam mogao pogledati sve Harry Pottere u manje od tjedan dana i LotR u dva dana po prvi put i stvarno uživati, onda ću i u ovome
viper89 Samo rokaj. Bolje i ovako nego da ne odigras , uzivat ces dont worry. Ima prednosti sta u komadu rokas sve pa ti je sve zanimljivo i uzivat ces u TPP direktno... ali da , ima jedan dio u mgs4 koji je bas "gamerski feel" neopisiv koliko je dobro ako si igrao igre back in the day.Javljaj dojmove i dalje
renda Fico ovog Pokemon Walkera pogledas na you tubeu i rjesis se muke ;) a i onda imas vremena jos jednom proc prva tri.
Fico Ma igra se sve što se može, kolega ;)PW je dosta dobar za sada, ništa posebno, ali da je dobro, dobro je.
luka1504 Ja sam danas po prvi puta upalio MGS. Igrao sam nešto malo ali kako mi se ovo čini dobro. Sutra se kreče ozbiljno.
Solid_Snake Ja sam danas po prvi puta upalio MGS. Igrao sam nešto malo ali kako mi se ovo čini dobro. Sutra se kreče ozbiljno.
dormin Kako uhvatit vremena za ponovni prelazak serijala pred MGSV...Evo za nove igrače MGSa jedan zanimljiv video o MGS2.https://youtu.be/Zx2dgVKYWWU
voltriz Kako uhvatit vremena za ponovni prelazak serijala pred MGSV...Evo za nove igrače MGSa jedan zanimljiv video o MGS2.https://youtu.be/Zx2dgVKYWWUDormine cijenim trud ali koliki idiot moras biti da pricas najtise sto mozes i jos pustis muziku u pozadini. Izdrzao sam 2 minute klipa naprezuci se na najjace.
luka1504 Vidim da ovdje u temi samo MGS avatari. Kao uljez sam Inace osvojili su me oni sassy razgovori, a umro sam valjda 10 puta.
Fico PW iako mi se sviđa ide na kratko sastrane jer se četvorka nabavila i ide se po feels festMolio bih da se forum preimenuje u Fulton for All