Čitam malo početak teme, pa da i ja podijelim kako sam počeo igrati MGS.
Naime, u ono vrijeme sam već radio, i to kao šljaker bauštelac (nema odmora dok traje obnova). Uglavnom, odlučio sam da ću prestati pušiti, što sam i uspio (evo već 17 Bajrama), no cigarete sam uspješno zamijenio slatkisima te se popravio 10 kg u mjesec dana. Kako bih prekinuo uzlazni trend mog rasta u širinu, morao sam naći hobi. Pa sam kupijo rabljeni plejstejšon. Bez onog čipa za pirate. Uglavnom, našao sam nekog čiču umirovljenog branitelja koji se igrao da ne bi pio po birtijama, pa smo mijenjali originale. Tako sam igrao Dead or Alive, Tommy Makinen Rally, Deathtrap Dungeon, Nightmare Creatures, Laru 2 i tako to. Uglavnom, tako ja jednom prolazim kraj trafike i vidim PSX, novi časopis za igre s nekakvim ćelavim na naslovnici, neki Max Damage valjda. Aj, kupijo ja to i ono u prohodima MGS. Dalje je povijest.
:)
Prvi sam prešao jedno 6 puta, serijal kombinirano preko 20 puta. Jedino je prvi Silent Hill dobio 5 prelazaka još, sve ostale megahitove sam max 2x prelazio. I da, do dana današnjeg MGS ostaje jedina igra koja se igrala do jutra a nakon tog sam cijeli dan navlačio fasadu.
Zato ću odigrati i MGS V, samo zato.