Prešao remaster! Potpuno uživancija od početka do kraja. Završna animacija je stvarno zakon! Bila je prije, a i dalje jedna od najdražih igri sa prošle generacije.
Još jednom ponavljam, svi koji se dvoume oko kupnje neka ne razmišljaju. Pogotovo oni koji nisu ni igrali. Cijena je super a igra još bolja i nije kratka :)
Darksiders
da nastavim iz darksiders 3 teme, odlicno se vrti sto se tice drugog dijela, nikakvih problema sto se tice frejmova, nekog stucanja ili pucanja.
Bez obzira koliko nisam volio taj neki prazni open world u drugom dijelu,jednostavno volim zaigrati serijal radi glazbe,price i sama spoznaja s kim igras je onako omg mocno se ocjecas a to mi je nesto super u igrama dok si cool do neba,svatko ima svoje veselje
Htio sam napisati neke stvari vezane uz Darksiders: Warmastered Edition ali to ću ostaviti za onda kad završim cijelu igru. Jedino kaj sad mogu reći je da mi onaj dio s portalima lagano (čitaj puno) ide na živce i bio sam spreman doslovno odustati od igre. Volim zagonetke ali buraz 20 puta rješavati isti tip zagonetke jednu za drugom... Da sam to htio skinuo bi Portal i igrao.
A dobro nije baš toliko toga sa portalima Ostale zagonetke su ti bile okej i zanimljive?
Vjerovatno nije bilo, ali u mojoj glavi je toga bilo beskonačno, pogotovo kaj ima dosta backtrackanja pa ispada više nego što ih zapravo ima.
Ostale zagonetke su korektne, za ovakav tip igre bi čak rekao da su pogodili nekakvu zlatnu sredinu što se tiče težine i kompleksnosti. Taman toliko da odmoriš od combata koji mi je BTW najbolji dio igre. Iako dosta jednostavan, s malim brojem oružja, combat mi je sjeo odmah na prvu i u niti jednom trenutku mi nije dosadio. Pogotovo kad se otključaju neke sposobnosti koje dopuštaju mrcvarenje neprijatelja u zraku. Jedinu (poveću) zamjerku imam na Lock-On i Dash sustav. Nikako mi nije sjeo i iskreno nemrem shvatit zašto je po njima bila pametna ideja da ti Lock-On sustav zumira (?) na metu i još odreže gornji i donji dio ekrana u letterbox.
Ajde, to i nekak funkcionira kad imaš jednog neprijatelja, ali totalno te razjebe kad imaš više njih oko sebe jer izgubiš cjelokupan pregled oko sebe što je iznimno bitno u ovakvoj igri. Dash na R1 mi isto nije sjeo, jer em nije fleksibilan kao npr. roll sustav u GOW igrama, em mi nije sjelo postavljanje Dasha i Blocka na isti gumb. Što se tiče priče, ona je prosječna, iako na kraju dosta zbrzana i na momente nejasna. Likovi isto odradili svoj posao ali ništa više od toga. U globalu ovo je igra koju vrijedi odigrati, prvenstveno zbog dobrog combata i zagonetki (osim portala ), ne očekujući pritom fenomenalnu priču ili nešto u rangu GOW igara.