Evo tema meni ful dragom serijalu. Prije par dana je napokon izašao remaster jedinice za samo 15 funti ili 20$ kažu da se developer potrudio i da je jedan od boljih remastera. Također postoji remaster dvojke.

Igra je akcijska avantura sa puno borbi, zagonetka, skakanja, zanimljive priče i likova. Serijal bi se mogao svrstati u Zelda klon za starije i upravo im je Zelda bila najveća inspiracija. Meni je jedinica jedna od najdražih i najboljih naslova na prošlom genu. Dvojka je isto dobro no razočarala me. I nadam se Darksiders III u skoroj budućnosti!

Kupuje netko? Ja sam je danas kupio preko neta pa ću uskoro ponoviti gradivo. Već sam dosta toga zaboravio tako da ću uživati.

Warmastered trailer!
https://www.youtube.com/watch?v=Oopn-LwbltI

Probao Darksiders 2 na PS4 i odustao nakon sat vremena. Nije mi sjela igra, pogotovo combat i kamera.

Mene isto nije dojmilo al prvi dio je ima perfektan ending i to je triba bit početak nečeg velikog, bas bi volija da naprave i zadnji nastavak sa svih 4.

Pocetak nije nista posebno ali se kasnije digne kvaliteta.  OK igra.
Dosta vuce na Zeldu samin dizajnom.

Igrao sam prvi dio na PS3 i bio mi je vrlo ugodno iznenađenje. Svakako jedna od boljih zeldoidnih igara. Drugi dio još nisam igrao.

Meni jedna od najdrazih igri, prica vrlo dobra, voice acting fenomenalan i mocan, War faca, OST milina, sveukupno jako dobra igra.

uzivao u prvom dijelu, vise puta odigrao, davno platinirao, ali bi se dalo i to nabaviti za ps4, kraj je bolesno dobar, nabrijan da je to cudo.
Drugi dio sam poceo na ps3 evo jos ceka da ga zavrsim , nekako su mi ga previse razvukli, bas nikad kraja, pogubio sam se u njemu tako da sam ga stavio na pauzu.

Na Steamu se dobije besplatan upgrade na Warmastered Edition, što nisam znao pa me ugodno iznenadila obavijest

10 dana kasnije

Prvi dio je vrlo dobar, ali ima (bar meni) jednu krupnu manu, a to je Black Throne, taj dio igre me jako nervira.
Ljetos sam prešao Darksiders 2 na trojci (više od dvije godine pošto sam nabavio igru ) i mada sam bio dosta skeptičan igra me je prijatno iznenadila.
Bile su mi poznate kritike za kraj i da su dva poslednja svijeta zbrzana, ali mi se kraj ustvari dopao i pomenuti svjetovi su mi, sve u svemu, ipak bili dobro urađeni.

Počeo sam prelaziti remaster na PS4 i uživam u potpunosti. Kao da igram po prvi put. Ne mogu vjerovati da će za mjesec dana biti točno 7 godina od kad je izašao Darksiders.

Oni koji me znaju još sa game play foruma vjerojatno se sjećaju da sam bio nahajpan  još od prve najave (2008 i think).
Odličan Zelda klon za sve one koji nemaju Nintendo konzole.

Remaster je vrhunski napravljen. Vidi se odmah na prvu da su si dali truda i da je ljepše od starije verzije. Plus vrti se u 60 fps.
Game play zarazan baš te vuče na igranje, glumci koji su posudili glasove top notch, priča je zanimljiva.

Baš sam sretan šta je izašla verzija za nove konzole i nadam se da će izaći Darksiders III kad tad.

Nikad nisam odigrao Darksiders.
Nabavit cu ovo sigurno.

Baš sam sretan šta je izašla verzija za nove konzole i nadam se da će izaći Darksiders III kad tad.
Kolko san upučen studio je rasprodan ili raspušten i da su svi daljnji projekti otkazani.

Eh, ako se varam kompanija koja je kupila Darksiders IP izrazila je želju/nadu da bi moglo doći do nastavka serijala, ali nisam optimista da bi po pitanju kvaliteta konačni proizvod bio poput prve dvije igre.

Da, IP nije mrtva već je u vlastništvu THQ Nordica. S obzirom da su izdali reizdanja oba Darksiders nastavka, ne bih se u budućnosti čudio ni najavi trećeg. Naposljetku, nedavno su izjavili da rade ili planiraju raditi na 23 projekta (!), što će reći da su prilično ambiciozni. samo se nadam da to "ambiciozno" nije na onaj THQ način koji ih je doveo do bankrota.

Nordic je potvrdio da planiraju izdati treći dio. Siguran sam da o tome ovisi i prodaja ovih remastera. Koliko me pamćenje služi većina ljudi koji su radili na prve dvije igre su u Nordicu.
Ako se ne varam glavni crtač i jedan od direktora serijala Joe Madureira, je izjavio da da ne isključuje mogućnost da se vrati i pomogne oko treće igre.

Nego, trenutno sam na pola katedrale. Dobio sam onaj veliki šuriken. Baš je vrhunska igra!

Šteta što igra nema klasični new game+, pa bi replay value bio veći.

Šteta što igra nema klasični new game+, pa bi replay value bio veći.
Ovo! Jedini razlog zasto ga nisam opet igrao je bila cinjenica da sam morao krenuti sve ispočetka i opet graditi sve ono što sam u proslom prelasku dobio.

Sve u svemu, dobra igra. Ima dosta dobrih zagonetki, zanimljive (iako malo genericne) lokacije i dobru pricu.
War mi je bio ok lik, nista spektakularno ali dovoljno dobro.
Drugi dio nisam igrao, nekako nisam stigao, ne znam sto drugo da kazem.

Inace, moze se prenijeti Abyssal Armour sto dobro dodje za vece razine tezine, ali ipak steta sto sve drugo ide od pocetka.

Prebio sam sinoć prvog bossa Tiamat ali tek iz pete. Ne sjećam se da me toliko puta ubila kad sam igrao na PS3 Baš me zanima kako bi bilo da sam igrao na hard.

Svaka animacija di je Samael je zakon. Jedan od dražih sporednih likova u igrama i još izgleda kao totalni bad ass!

koje je recenice taj lik imao u igri dok se sjetim , onak bas epic stuff :)