Sinoć krenuo igrati. Mislio sam samo sat dva odvaliti, na kraju završio u 3 ujutro. : Damn, kakva igra. Nakon DS serijala i DeS-a, ništa me nije moglo pripremiti na osjećaj stalne tenzije i opreza kojim je prožet BB već samo zbog toga jer više nema štita iza kojeg se možeš onako kukavičko-taktički sakriti.
I igra pršti horor ugođajem. Već znam koliki je utjecaj romana Lovecrafta na ovu igru, ali opet je sasvim druga stvar biti osobno investiran u igru.
Riješio sam Clerica i ono mrtvo đubre Gascoignea. Malo me namučio s drugom fazom i svim tim grobovima uokolo koji te na kraju dovoljno sjebu da jel, postanu tvoj grob Bio sam u kanalizaciji i pokupio se hunter attire. Bome je bio i potreban. Izuzev dva puta kad sam umro ko zadnja budala, ne mogu uopće reći da je igra nepoštena. Jednostavno trebaš naučiti igrati. xD
Što se ostalog tiče, mislim da sam zasad skontao kako većina toga funkcionira, ali kako to inače biva s Fromovim igrama, tu je stalni oprez i strah da ću nešto propustiti. Što vjerojatno i hoću.
I da, jedini veći prigovor mi ide na račun fluidnosti. Igra izgleda jako dobro i nemam ništa protiv 30 fps-a, ali jebemu, ovo ne djeluje glatko za oči. Problem s frame pacingom je očigledan i igra pati zbog toga. Vjerojatno žrtva za veću kompleksnost igre pretpostavljam, ali što je, tu je. Idemo dalje hrabro, pa što bude.: D