Prije nekoliko dana završio Bloodborne, trajalo oko 64 sata, no da ja i kolega ICO nismo co-opali bilo bi i više. Prezentacija je izvrsna kroz odličan art i zvučnu podlogu, kao i dizajn lokacija - pravi je gušt bio istraživati svaki kutak i otkrivati razne prečice s ranijim dijelovima nivoa. Sustav borbe je također za svaku pohvalu - iako sam navikao na štit u Souls igrama ovdje sam se relativno brzo priviknuo na izbjegavanje i pariranje te sama borba djeluje još dinamičnije, pa je sveukupno ako ne bolje onda barem jednako dobro kao u Souls serijalu. Hardkorašima je vjerojatno zasmetao manji broj opcija kod razvijanja lika i oružja, no meni nije baš zasmetalo - oružja ima sasvim dovoljno kao i obleke, a najčešće sam koristio početnu sjekiru (nadogradio na +10), Ludwig's Holy Blade je brzo zamjenio Kirkhammera, a od ostalih sam ponekad koristio Beasthunter Saif i Saw Cleaver. Nabavio sam i Burial Blade (nadogradio na +7) te s njime zašao malo u NG+ (trenutno došao u Catedral Ward). Uglavnom, uz Uncharted 4: A Thief's End i The Lost Legacy te The Last Guardian esencijalna ekskluziva za PS4.